Witam. Zwracam się z prośbą do użytkowników o pomoc, mianowicie potrzebuje w pełni działającego amxbansa na serwer CS 1.6. Za działającego amxbansa i instalacje na stronie jak i serwerze zapłacę. Pozdrawiam
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
[ROZWIĄZANE] Problem ze znalezieniem odpowiedniego amxbansa
Napisano 26.02.2023 16:00
Napisano 26.02.2023 22:04
Nie ma za co
amxbans_web+plugin.zip 1,89 MB 107 Ilość pobrań
1:0 dla BeniaW odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.
Nie pomagam za darmo na pw.
Napisano 27.02.2023 21:49
Fatal error: Uncaught Error: Attempt to assign property "v_web" on null in C:\xampp\htdocs\web\include\config.inc.php:24 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\web\index.php(31): require_once() #1 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\web\include\config.inc.php on line 24
Nie ma za co amxbans_web+plugin.zip
Czemu takiego erora mam? chmody ustawione
Napisano 28.02.2023 08:49
Nie wiem co tam narobiłeś, ten amxbans jest przerobiony pod php8.x jeżeli używasz innej wersji to nie oferuje żadnego wsparcia.
1:0 dla BeniaW odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.
Nie pomagam za darmo na pw.
Napisano 01.03.2023 18:09
Napisano 02.03.2023 09:29
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: gmamxbans
GmAMXBans
Pomocy AMXBANSpomoc w instalacji Napisany przez Hiero, 23.07.2024 gmamxbans |
|
||||
|
GmAMXBans
[KOSZ] cheaterNapisany przez Anonimowy09, 29.03.2024 gmamxbans |
|
|||
GmAMXBans
Pytanie zwiazne z automatycznym banowaniem graczy przez serwerNapisany przez LuxiStudioPL, 02.03.2024 gmamxbans |
|
||||
GmAMXBans
Problem z łączeniemNapisany przez Mareczek Powrócił, 02.03.2024 gmamxbans |
|
||||
|
GmAMXBans
[KOSZ] ProblemNapisany przez LuxiStudioPL, 31.01.2024 gmamxbans |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych