Szukam jakiegoś pluginu, który usunie mi trupy z ziemii. Mam serwer surf z autorespawnem i podczas rozgrywki za każdym razem jak ktoś padnie, trup zostaje na ziemii. Przy ilości 15 graczy na serwerze, zdarzają się gwałtowne spadki FPS. Szukałem w cvrach lecz kompletnie nie ma nic napisane o usuwaniu lub znikaniu trupów z ziemii. Proszę o pomoc, bo już straciłem nadzieje. Przeszukałem cały internet lecz z powodów takich, że mieszkam za granicą, 1/3 stron mi nie wchodzi... z góry dziękuję
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Usuwanie trupów z ziemii.trupy nie znikają z ziemii
Temat rozp. ReseT7666, 04.07.2022 19:49
usuwanie trupy plugin pomoc
1 odpowiedź w tym temacie
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: usuwanie, trupy, plugin, pomoc
Plugin
Zlecenie napisania pluginu pod cs1.6Napisany przez Łysy CS-RzeZnia.eu, 08.02.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
Blokada skanowania ścianNapisany przez Doctorr90, 15.01.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
ZombieHell CS 1.6Poszukuje plików na serwer Napisany przez Quadrrro, 18.11.2022 ![]() |
|
![]() |
|||
Plugin
Zlecenie - naprawienie silnika Jailbreak [AMXX]Napisany przez MrBoNiFacy, 20.10.2022 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
[ROZWIĄZANE] Vip freebłąd wywala Napisany przez damiann1990, 05.06.2022 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych