Kupno kos - problem
K0zak69
17.03.2022
Witam mam problem z tym pluginem, jak się kupi jakąś koskę w tym sklepie za monety i jak mam założoną tą kose to jak kliknę "załóź podstawową kosę" i później jeszcze raz kliknę kose którą kupiłem pokazuje mi, że nie mam monet a ją kupowałem.... Pomoże ktoś?
Załączone pliki
Użytkownik K0zak69 edytował ten post 17.03.2022 16:23
Anonymuss
30.03.2022
Nie wiem jak reszta pluginu bo ciekawie napisany ale chyba tu leży błąd
public status_modelu_tt(id, wybrany_model, co_zrobic) { if(pobierz_monety(id) >= str_to_num(kosy[wybrany_model][2])) { if(co_zrobic == 0) { kup_skina_tt(id, wybrany_model); } else { ustaw_skina_tt(id, wybrany_model); } kupno_kosy(id); } else { ColorChat(id, TEAM_COLOR, "^x04[Kosy]^x03 Masz za malo monet!"); } }
Zamień powyższy kod na ten i sprawdź
public status_modelu_tt(id, wybrany_model, co_zrobic) { if(co_zrobic == 0 && pobierz_monety(id) >= str_to_num(kosy[wybrany_model][2])) { kup_skina_tt(id, wybrany_model); kupno_kosy(id); } else if(co_zrobic == 1) { ustaw_skina_tt(id, wybrany_model); kupno_kosy(id); } else ColorChat(id, TEAM_COLOR, "^x04[Kosy]^x03 Masz za malo monet!"); }
K0zak69
03.04.2022
Nie wiem jak reszta pluginu bo ciekawie napisany ale chyba tu leży błąd
public status_modelu_tt(id, wybrany_model, co_zrobic) { if(pobierz_monety(id) >= str_to_num(kosy[wybrany_model][2])) { if(co_zrobic == 0) { kup_skina_tt(id, wybrany_model); } else { ustaw_skina_tt(id, wybrany_model); } kupno_kosy(id); } else { ColorChat(id, TEAM_COLOR, "^x04[Kosy]^x03 Masz za malo monet!"); } }Zamień powyższy kod na ten i sprawdź
public status_modelu_tt(id, wybrany_model, co_zrobic) { if(co_zrobic == 0 && pobierz_monety(id) >= str_to_num(kosy[wybrany_model][2])) { kup_skina_tt(id, wybrany_model); kupno_kosy(id); } else if(co_zrobic == 1) { ustaw_skina_tt(id, wybrany_model); kupno_kosy(id); } else ColorChat(id, TEAM_COLOR, "^x04[Kosy]^x03 Masz za malo monet!"); }nie mogę tego skomplikować.. wysłałbyś skomplikowane z sma na 1.9?