Szukałem jakiegoś hostingu pod ZP i znalazłem "ServerProject.eu" i nie wiem czy dobry i tutaj przychodzę z pytaniem czy ktoś miał hosting z tej strony i czy poleca czy też nie.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 08.08.2019 21:31
Napisano 08.08.2019 21:56
Jak dla mnie celuj w pukawkę, 1shot1kill.
Mam serwer na Pukawce i wszystko jest gitara.
Napisano 08.08.2019 22:00
Jak wyżej, aktualnie tylko Pukawka i 1s1k.
Również korzystam z usług pukawki i 0 problemów.
Napisano 08.08.2019 22:37
W 2019 roku pukawka i 1s1k to moim zdaniem jedyne sensowne opcje, jakie pozostały. Które wybierzesz zależy od ciebie.
Moje odczucia co do tych dwóch:
- 1shot1kill - stabilniejsze, przejrzyste, bardzo łatwo się odnaleźć jeśli wiesz czego szukasz, support bez języka oficjalnego, lepsza konsola
- pukawka - beginner-friendly, spory wybór ofert, mysql w cenie, ładnie rozłożone zakładki na stronie
Żadne z tych nie jest idealne, ale mimo wszystko ja bym szedł w 1s1k.
Nie dołączam do żadnej sieci, nie pomagam z tworzeniem paczek, nie napisze pluginów za zero.
Napisano 09.08.2019 05:32
kto pamięta czasy Ownserver.pl i to jak się zawinęli łapa w góre
Również na pukawce miałem wiele serwerów i nie było problemów, także to moge polecić. 1s1k nie sprawdzałem
Napisano 09.08.2019 12:02
💸 SellYourSkins.com - Łatwo sprzedaj swoje skiny do CS:GO
💸⇄🃏 Automatyczny Bot Levelowania Steam - LVLUPSteam.com
🛒Coinsy CSGOPolygon Za SMS, PSC, Przelew - CoinSell.pro
Twój Sklep CS2 - CSGOPAKA
Coinsy do CSGOPolygon, CSGO500, CSGOEmpire - CSGOLombard.com
💸 Graj w CS2 / CS 1.6 i zarabiaj - BoostProject.pro
CS2 Gambling Sites and Free Betting Codes - DreamCodes.gg
Otwieraj skrzynki i wygrywaj najlepsze skiny CS2 na SkinsProject.gg
🤑 Accept CS2 skins for online payments and donations - SkinsMoney
Płatności SMS Premium Rate oraz Direct Biling - SimPay.pl
Szukasz noclegu? Kwatery, noclegi, tanie noclegi, wakacje oferty, wczasy nad jeziorem - RuszajWPolske.pl
Napisano 14.08.2019 14:45
Mam bardzo wymagającą paczkę ZP i posiadam serwer premium na Pukawka.pl. Bardzo polecam hosting ze względu na:
- Szybki kontakt z biurem i pomocą techniczną (odpowiadają w niecałe 2h)
- Przejrzysty panel z bogata funkcjonalnością (instalowanie pluginów jednym kliknięciem i rehlds + FD)
- HLTV gratis jeśli wykupujesz serwer PREMIUM
Co do 1shot1kill też polecam ale o wiele bardziej lubię pukawkę.
W 1shot1kill nie podoba mi się panel i zarządzanie serwerem FTP
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: hosting
Gameservers24.com serwery bez lipy i problemówNapisany przez Castpol, 04.02.2024 rust, serwery, hosting, gameshop i 1 więcej |
|
||||
VPSnet.com - Zapewnia Bezpieczny, Niezawodny i Przystępny Hosting Dysków SSD od $ 2,25Napisany przez VPSnet, 30.10.2019 ssd, vps, hosting |
|
||||
Rabaty do 30% Kupując wcześniej, zyskujesz więcejNapisany przez LiveServer, 27.10.2018 hosting, gier, liveserver |
|
||||
Serwer Unturned 20% taniejNapisany przez LiveServer, 03.07.2018 hosting, gier, liveserver i 1 więcej |
|
||||
Majowe rabaty! LiveServer.pl hosting gierNapisany przez LiveServer, 10.05.2018 hosting, gier, liveserver i 1 więcej |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych