Goldenak/ golden bullets
Najlepsza odpowiedź
TekLak
17.09.2018 21:27
test
jak nie to to nie wiem
Jak w jednym kierunku?
W jednym kierunku chodziło mi o to ,że kule nie poruszają się względem kamery i zostają w jednym kierunku dopiero zamiana broni pozwala to zmienić...
Dobra nie ważne ;D naprawiłem wystarczyło zmienić
get_user_origin(id, vec2, 4) // termina; where your bullet goes (4 is cs-only)
na
get_user_origin(id, vec2, 3) // termina; where your bullet goes (4 is cs-only)
Przejdź do postu
TekLak
13.09.2018
Mam problem z złotymi nabojami do goldenak'a bo nie pojawiają się one gdy strzelam jedynie się pojawiają gdy strzele raz i tyle... Może ktoś wie o co w tym chodzi albo ktoś spotkał się już z tym?
TekLak
14.09.2018
A zapomniałem, już daje.
Załączone pliki
Użytkownik TekLak edytował ten post 14.09.2018 11:45
Robiin
15.09.2018
Pojawiają się gdy strzelisz, czy gdy wyciągniesz broń?
Spróbuj tego:
Załączone pliki
TekLak
16.09.2018
Spróbuj tego:
Pojawiają się jedynie gdy zamienię z ak na np glocka a potem z powrotem na ak i strzele, to wtedy one się pojawiają potem jak strzelam to nic się nie dzieje.
Robiin
16.09.2018
Spróbuj tego:
Pojawiają się jedynie gdy zamienię z ak na np glocka a potem z powrotem na ak i strzele, to wtedy one się pojawiają potem jak strzelam to nic się nie dzieje.
Mówisz o kodzie, który Ci podesłałem?
TekLak
16.09.2018
Spróbuj tego:
Mówisz o kodzie, który Ci podesłałem?
To co mi podesłałeś nic nie zmieniło co zauważyłem. Jak napisałem wcześniej ,że pojawiają się jedynie gdy zamienię broń na inną a potem znowu na goldenaka to wtedy działa ale jedynie raz pojawi się strzał reszta to po prostu jakbym strzelał ze zwykłego. Może to inny extra item zaburza?
TekLak
17.09.2018
To moze inny plugin koliduje...
Przetestuj ten
działa tylko ,że są dwa problemy
1. Model do goldenaka po zakupieniu działa a potem jak się zamieni bronie to go nie ma nie wiem dlaczego
2. Strzały lecą tylko gdy strzele raz te strzały lecą w to samo miejsce cały czas
tutaj macie film mniej więcej pokazany o co chodzi:
TekLak
17.09.2018
cos namieszałem tam chyba...
test
Jedyne co zostało to ,że pociski nadal lecą w jednym kierunku
TekLak
17.09.2018
test
jak nie to to nie wiem
Jak w jednym kierunku?
W jednym kierunku chodziło mi o to ,że kule nie poruszają się względem kamery i zostają w jednym kierunku dopiero zamiana broni pozwala to zmienić...
Użytkownik TekLak edytował ten post 17.09.2018 21:06
Rivit
17.09.2018
No ale na tym polega ten plugin... Ten złoty pocisk to linia od twoich oczu do miejsca gdzie trafia pocisk
Najlepsza odpowiedź
TekLak
17.09.2018
test
jak nie to to nie wiem
Jak w jednym kierunku?
Dobra nie ważne ;D naprawiłem wystarczyło zmienić
get_user_origin(id, vec2, 4) // termina; where your bullet goes (4 is cs-only)
na
get_user_origin(id, vec2, 3) // termina; where your bullet goes (4 is cs-only)