Przerwa Technicza #2
Gość__* 27.06.2008
Cześć.
Już na wstępie wyjaśnie czemu forum było wyłączone. Otóż był włam przez błąd/luki w skrypcie i został podmieniony index.php. Treść była następująca
Nie bedę pisał bo nie warto się zniżać do poziomu takiego człowieka
Pewnie zapytacie czemu forum był niedostępne jak wystarczyło podmienić 1 plik? Nie było mnie w domu
Mam nadzieje, że teraz bedzię z górki i nasi "pro" hakerzy zejdą z nas ( bo powodu nikt nie ma, chyba że czegoś nam zazdrości ).
Następną sprawą jaką chciałem poruszyć to skrypt forum. Obecnie forum stoi na phpBB modified by Przemo, ale może warto przejść na phpBB3 czy vB etc. Ja sam wole obecny skrypt, jest on bardzo przejrzysty. I jak każda rzecz ma minusy jak i plusy. A co do dziur na przemo, bedę nad tym pracował powoli.
P.S.
Proszę tu nie obrażać, oskarżać, wyzywać. Takie zachowania bedę karane warmem. Zachowajmy się jak przywoici ludzie
Kierowanie się nerwami/emocji jest złe
Pamiętajcie to jest tylko nasza POLSKA.
Aha i bym zapomniał, PW naprawie do jutra
Pozdrawiam.
Już na wstępie wyjaśnie czemu forum było wyłączone. Otóż był włam przez błąd/luki w skrypcie i został podmieniony index.php. Treść była następująca
HACKED BY Mlody www.c*******.** - Najlepsze froum o AMXMODX Kurek cioto i tak nie dorownasz c*******.** Zapraszamy na www.c*******.**Choć admin Młody~ się tego wypiera ( tak więc zostawiam tą sprawę ). Pare dni w tył był też dość znaczący włam, wiem kto to na 100%

Mam nadzieje, że teraz bedzię z górki i nasi "pro" hakerzy zejdą z nas ( bo powodu nikt nie ma, chyba że czegoś nam zazdrości ).
Następną sprawą jaką chciałem poruszyć to skrypt forum. Obecnie forum stoi na phpBB modified by Przemo, ale może warto przejść na phpBB3 czy vB etc. Ja sam wole obecny skrypt, jest on bardzo przejrzysty. I jak każda rzecz ma minusy jak i plusy. A co do dziur na przemo, bedę nad tym pracował powoli.
P.S.
Proszę tu nie obrażać, oskarżać, wyzywać. Takie zachowania bedę karane warmem. Zachowajmy się jak przywoici ludzie

Aha i bym zapomniał, PW naprawie do jutra

Pozdrawiam.
mloddyy
27.06.2008
Nie mam nic z tym wspólnego ani włamaniem na cs-hacked. Kur3k pewnie myślisz o tej osobie co ja. Napisz do admina hostingu niech da Ci logi wejść na ftp, ja swoje IP mogę podać, nie mam nic do ukrycia. Na razie siedzę na proxy, bo ktoś mnie zbanował...
P.S nie zniżył bym się do takiego poziomu, abym wrzucił taki index
P.S nie zniżył bym się do takiego poziomu, abym wrzucił taki index

Szajba
27.06.2008
Też mi się wydaje, że mlody nie ma z tym nic wspólnego. Bo chyba nie byłby tak głupi, żeby zostawić taką wiadomość wskazującą na niego
. Jakiś haker po prostu chciał specjalnie zrzucić winę na młodego i tyle. Musicie podjąć wspólne kroki, żeby dopaść tego hakera i udu... ukarać
. Ależ to jest zły człowiek
.
I oczywiście, że on zazdrości. Chce zaszkodzić temu forum, ponieważ widzi, że jest ono wypasione, duże i dobrze mu się powodzi. Dlatego chce je zniszczyć bo nie podoba mu się, że ktoś ma się lepiej, niż on sam.
A co do kierowania się emocjami - czy ktoś tutaj widzi coś złego w tym, że mam ochotę spalić go na stosie?...

![:]](https://amxx.pl/public/style_emoticons/default/cwaniak.gif)

I oczywiście, że on zazdrości. Chce zaszkodzić temu forum, ponieważ widzi, że jest ono wypasione, duże i dobrze mu się powodzi. Dlatego chce je zniszczyć bo nie podoba mu się, że ktoś ma się lepiej, niż on sam.
A co do kierowania się emocjami - czy ktoś tutaj widzi coś złego w tym, że mam ochotę spalić go na stosie?...
MafiaDL
27.06.2008
Przecież juz wiemy kto
Mam ochote sie do niego przejechac i "pogadac"
nie mam tak daleko
szkoda mi dzieciaka. Od razu pomyslalem ze to nie Mlody. Ten kto napisal ten tekst w innym index-ie nie ma mózgu...
Żeby jemu też sie coś popsulo
albo jakis spam ]:-> Moge cos napisac jeszcze ale nie chce warna

tosiek
27.06.2008
cs support tez ktoś nie milo potraktował ..... (też były powiązania z cscenter)
mloddyy
27.06.2008
cs support tez ktoś nie milo potraktował ..... (też były powiązania z cscenter)
Tak Morti dostał po d*pie za wyzywanie mojej matki... i twierdzenie, że kopiujemy od niego

- antyrash Micza
- biohazard (ja tego nie wrzuciłem tylko użytkownik) - kurek napisał źródło dodane
i kilka innych, które także wrzucałem z dysku, prowadząc serwer korzystałem właśnie z alliedmoders / amxx.pl. Po zakończeniu tego postanowiłem otwórzyć forum i kiedyś trafił się plugin, który miał utworzony skrót, w którym była nazwa użytkownika windowsa "Konrad" czyli Kur3k.
Wracając do tematu, nie mam za co hakować amxx.pl, bo nic mi nie zrobiliście, i nie chce żadnej wojny. Powiem tylko tyle, jak dorwę się do amx-board, to już nie będą mieli czego zbierać i g*wno mnie obchodzi, czy zgłoszą to czy nie. Chcę mieć satysfakcje zniszczenia tych debili...
Gość__* 27.06.2008
Tego nie rozumiem.Po zakończeniu tego postanowiłem otwórzyć forum i kiedyś trafił się plugin, który miał utworzony skrót, w którym była nazwa użytkownika windowsa "Konrad" czyli Kur3k.
Co do kopiowanych tematów etc. Młody~ kiedyś mi napisał na PW i reakcja była szybka, my nie kopiujuemy od nikogo i nie będziemy..
Też nie chce wojen bo to jest takie dziecine... Dlatego nie oskarżam nikogo.
mloddyy
27.06.2008
Miałem na dysku jakiś plugin stąd, wrzuciłem go i seba zwrócił uwage, ze jest utworzony skrót, a ścieżka była "C:Documents and Settingskonrad jakoś tak

Gość__* 27.06.2008
A no tak, jak coś zagdaj na GG.Miałem na dysku jakiś plugin stąd, wrzuciłem go i seba zwrócił uwage, ze jest utworzony skrót, a ścieżka była "C:Documents and Settingskonrad jakoś tak
Gość__* 27.06.2008
PW już działa, oraz zostały wprowadzone zabepiecznia z PA admin ( nie da się ich obejść ).
Morti
27.06.2008
Mlody - nie moglem pojąć dlaczego sie wlamales do mnie ...
Kiedy ja wyzywalem twoja mame ?? I twierdzilem ze kopiujesz ode mnie ? Pisz na gg lub PW z wyjasnieniem.
Podobno juz wojne a amx-b skonczyliscie a tutaj widze ze nie ..
Kiedy ja wyzywalem twoja mame ?? I twierdzilem ze kopiujesz ode mnie ? Pisz na gg lub PW z wyjasnieniem.
Gość__* 27.06.2008
To nie jest temat o cs-support, amx-b czy cscneter więc proszę skończyć.Mlody - nie moglem pojąć dlaczego sie wlamales do mnie ...
Morti
27.06.2008
kur3k, sorry za offtopa.
Co do tematu -
Ja mam watpliwosci czy to mlody nie zrobil...
Ostatnio mielismy plage wlaman - na nemore.lua.pl , www.cs-hack%@%.pl , amxx.pl , cs-support...
Czy to nie dziwne .. wszystkie fora stoją na przemku .. wystarczy znaleźć jedna lukę i pach... wszystkie fora niekomfortowe mają przekichane ;>
Co do tematu -
Ja mam watpliwosci czy to mlody nie zrobil...
Ostatnio mielismy plage wlaman - na nemore.lua.pl , www.cs-hack%@%.pl , amxx.pl , cs-support...
Czy to nie dziwne .. wszystkie fora stoją na przemku .. wystarczy znaleźć jedna lukę i pach... wszystkie fora niekomfortowe mają przekichane ;>
Gość__* 27.06.2008
Morti, na amxx.pl było aż cztery haki. Za 3 wiem kto odpowiada ale nie bedę pisał. Myślę, że warto się pogodzić ( wszytskie fora ), bo jak dla mnie szkoda czasu na takie bzdury.. Zachowajcie się jak dorośli ludzie, a nie jak dzieci.
Seba
27.06.2008
Przecież już pisałeś.Za 3 wiem kto odpowiada ale nie bedę pisał
W 1.12.5 jest tragiczny błąd... na 1.12.6 nic publicznego nie ma. Zobaczymy jak to dalej pójdzie.wystarczy znaleźć jedna lukę i pach