Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Kula plasma - nie dziala moc na klasie


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 kumitsu123

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:72
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 22.07.2016 15:21

Korzystalem z tego poradnika:

 

Spoiler

 

Ale wykonuje dokladnie tak jak trzeba i mam blad:

 

Warning: Symbol is assigned a value that is never used: "m_ExitPortal"

 

Co tu zrobic by normalnie dzialala ta moc?


  • +
  • -
  • 0

#2 aSik

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 79
Zaawansowany

  • Postów:446
  • Imię:Robert
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 22.07.2016 16:41

Po co taki temat? Masz opcję "podbij" która wrzuca temat na top1 na głównej i skrót do ostatniego tematu w podkategorii.

 

 

Błąd oznacza że funkcja "m_ExitPortal" nie została nigdy użyta, ale jest stworzona.


  • +
  • -
  • 0

Odszedłem.

 

Nadal wchodzę na forum, ale nie piszę postów.


#3 kumitsu123

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:72
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 23.07.2016 09:14

no dzięki tyle to ja wiedzialem juz :D

 

czemu w poradniku dodaja funkcje ktora pozniej nie jest uzyta?

 

Umiecie zrobic poprawna latke do tego dodatku?

 

 


  • +
  • -
  • 0

#4 vanillah

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 45
Pomocny

  • Postów:175
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 23.07.2016 17:47

Przecież w tym poradniku, w komentarzach GoldenKill opisał jak to poprawić


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Wykonam pluginy, paczki (amxx) kontakt GG: 32263742


#5 kumitsu123

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:72
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 25.07.2016 15:50

robilem tak jak ten GoldenKill opisal i nie dziala wiec musi byc w czyms blad chyba.. 

Co to za problem usunac "m_ExitPortal" w kilku miejscach.. To u mnie nie dzialalo :P


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych