Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Inny

EasyBlock BlockMaker plik .BM

inny

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Kiriciak

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:EasyBlock
Offline

Napisano 21.04.2016 21:48

Mam 2 serwery :
1.Budowniczy - na którym buduje mapy

2.Główny - na który wgrywam zbudowane mapy

 

To raczej oczywiste .

Jednakże pojawił mi się problem z pewną mapą .

Zbudowałem mapę na budowniczym i wgrałem ją na główny jednakże nie wczytuje kamp (mapa jest pusta , niezbudowana) mimo , że na testowym działa wszyto pięknie.

 

Ktoś spotkał się z tym problem? Jakieś sugestie ?

 

PS. Nie jestem jakimś świeżakiem , więc darujcie sobie pytania czy wgrałem plik .BM do odpowiedniego folderu ... 

Zbudowałem wiele map , które wgrywam i działają . Ta jedna tylko nie , a właściwie dwie (tylko , że ta druga kiedyś działała normalnie , później ją zwyczajnie usunąłem , po jakimś czasie wgrałem ponownie i już była pusta)

 

help :>


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: inny

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych