Modyfikacja sklepu!
Pawlik4Ver
10.02.2016
Cześć,
Mam pytanie da się tak zrobić aby w sklepie za ammopacki (http://amxx.pl/topic...ystem-ammo-packów/)
jeżeli jest sie w druzynie zombi to by pokazywało itemy tylko dla zombie a jak w budowniczych czyli CT by pokazywało tylko te itemy dla CT czyli budowniczych ?
Jeżeli tak to prosiłbym o modyfikacje tego:
Attached Files
mayday245
10.02.2016
No mozna tak zrobic, ale watpie zeby ludzie byli tacy laskawi i zrobili to za friko
Pawlik4Ver
10.02.2016
No mozna tak zrobic, ale watpie zeby ludzie byli tacy laskawi i zrobili to za friko
Może się znajdzie jakiś dobry człowiek Poczekam!
Pawlik4Ver
11.02.2016
Kwestia zmiany jednej linijki.
Ok thx, nie testowałem tego jeszcze ale jak wrócę do domu to przetestuje, mam pytanie którą linijkę zmieniałeś jak coś?
Pawlik4Ver
11.02.2016
Kwestia zmiany jednej linijki.
Testowałem i działa tak jak napisałem lecz nie do końca, mianowicie wszystko ładnie np w ct sa pokazane tylko itemki dla ct a w tt dla tt i jest super okej, ale wyświetlają mi się do kupienia mimo że mam pieniądze by je kupić na serwerze 6 itemków do kupienia nie wiem dlaczego: powinienem mieć możliwość kupna wszystkich itemów a nie wiem dlaczego tak się dzieje dałem ci + za tamto jak pomożesz mi w tym dam ci drugi + ...
Proszę o pomoc.
PLUGINS INI-itemki do sklepu...
bb_ammopacks.amxx odpohs.amxx zmniejszadmg.amxx //do testowania hp2.amxx hp3.amxx hp.amxx hp1.amxx no_recoil_bb.amxx wiekszemg.amxx ;bezlik.amxx granaty.amxx
Pawlik4Ver
11.02.2016
Ja też nie ogarnąłem.
napisz zdanie jeszcze raz bo nie zrozumiałem
Po prostu działa ale nie moge kupić rzeczy ze skepu. czyli pierwsze 6 itemów ze sklepu mogę kupic ale 7 item nie moge kupic!
XXL
09.03.2016
Jeśli nie masz nic sensownego do napisania to nie pisz wcale
Ja też nie ogarnąłem.
Po prostu działa ale nie moge kupić rzeczy ze skepu. czyli pierwsze 6 itemów ze sklepu mogę kupic ale 7 item nie moge kupic!
A jeśli przełożysz ten 7 item na początek (czyli jako 1) to działa czy nie? Czy dalej nie pokazuje ostatniego itemu?
Pawlik4Ver
10.03.2016
Tak, tzn pokazuje pierwsze 4 czy itemy czy ileś tam nie pamiętam już a reszty nie pokazuje!
Jeśli nie masz nic sensownego do napisania to nie pisz wcale
Ja też nie ogarnąłem.
A jeśli przełożysz ten 7 item na początek (czyli jako 1) to działa czy nie? Czy dalej nie pokazuje ostatniego itemu?
Edited by Pawlik4Ver, 10.03.2016 20:35.