Czesc jestem Alex . Mam 17 lat . Jestem Bialy we wszelkich pluginach itp. Aczkolwiek bardzo szybko się ucze . Już umiem wgrac pluginy na FTP oraz wpisac ich nazwy to już cos . Chciałbym się tutaj nauczyć pisać pluginy oraz poprawiac je
mam sporo wolnego czasu wiec mysle ze mi pomożecie . Interesuje się komputerami <3 . Od was zawze biore pluginy mi. dlatego ze dzialaja w 100 % a po drugie Zawsze macie instrukcje co z nimi zrobić
. Szkoda ze SB az od 150 postow bo to najłatwiejszy sposób komunikacji . Mam nadzieje ze posiedze u was dluzej . I ze wszystko mi wytłumaczycie [ Tzn. Uzytkownicy którzy wiedza dużo oraz malo ] Malymi kroczkami
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 09.11.2015 16:32
Napisano 11.11.2015 18:13
Witamy Cię. Ja też się uczę, ale wiem coraz więcej dzięki temu forum. Polecam poczytać co znajduje się w działach o interesującej Ciebie tematyce, na prawdę jest w nich wiele ciekawych porad.
Napisano 11.11.2015 20:53
Bylem juz . Moge zapytac w jaki sposob moge sie szybko kontaktowac z osobami online poniewaz czeto potrzebuje pomocy lecz nie ma kto pomoc a potem juz zapominam
. A sb od 150 postow a czat mi nie dziala nwm czem
Napisano 12.11.2015 08:35
Siemka Alex
Kupię WPLN 1s1k lub cssetti !!
Napisano 12.11.2015 12:58
Skad mnie znasz ??? :DD
Napisano 07.12.2015 12:03
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: alex, witajcie, milo, bedzie
![]() |
Hey hey hello !Napisany przez QeeL, 30.08.2011 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych