A więc szukam pluginy, który pozwoli przez 5 sekund poinformować moją drużynę o tym gdzie jest inny. Deadtalk mam wyłączony, a nie chce włączać.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Szukam pluginy na 5sekundowe info teamowiSzukam pluginy na 5sekundowe info teamowi
Temat rozp. Gruzus, 11.10.2015 09:18
cs:go plugin 5 sekund informacja moja druzyna wrog
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11.10.2015 09:18
Napisano 11.10.2015 12:31
Znowu podałeś plugin na amxx gdzie autor prosi o plugin na Sourc'a -,-
Napisano 14.10.2015 14:27
#pragma semicolon 1 #include <sourcemod> #include <sdktools> #include <sdkhooks> public Plugin:myinfo = { name = "Info po śmierci", author = "", description = "Masz 5 sec by dac info", version = "1.0", url = "" }; public OnPluginStart() { HookEvent("player_death", Player_Death); } public Action:Player_Death(Handle:event, const String:name[], bool:dontBroadcast) { if(GameRules_GetProp("m_bWarmupPeriod") == 0) { new client = GetClientOfUserId(GetEventInt(event, "userid")); if((client != 0 && client <= MaxClients) && IsClientInGame(client)) { CreateTimer(5.0, CzasInfo, client); SetClientListeningFlags(client, VOICE_TEAM); PrintToChat(client, " [\x04Info\x01] Masz 5 sekund, aby dać info swojej drużynie."); } } } public Action:CzasInfo(Handle:timer, any:client) { if((client != 0 && client <= MaxClients) && IsClientInGame(client)) SetClientListeningFlags(client, VOICE_NORMAL); }
Zdaje się, że działa tylko z mikro :v
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cs:go, plugin, 5 sekund, informacja, moja druzyna, wrog
Plugin
Klany, płatne.Napisany przez NAVIK, 04.02.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Szukam pluginu Ultimate AFK do cs 1.6Napisany przez DeroY, 05.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
CS:GO
[Szukam] Kill sound/PluginNapisany przez Kacperix, 24.03.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Kupię/zlecę napisanie - COD MOD do CS:GONapisany przez Remulux, 18.02.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
CS:GO
Ultra VIPZaawansowany system VIP na twój serwer Napisany przez Mesharsky, 15.02.2023 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych