Witam serdecznie. Mam pewne pytanie , jak dodac zombi bombę do klasy zombie nie zmieniając wyglądu jej rak. Mam plugin zombi_bomb_knife_1.2 ale ten plugin oferuje zombi bombę z zmiana rak na czas trzymania bomby. A ja chciałbym się dowiedzieć jak zrobić tak żeby zombi bomba byla na tym samym skinie co zombi bez zmiany rak , znalalem kilka tematów na nie polskich forach https://forums.allie...t=160943&page=3 ale malo z tego rozumiem. Wiec jak z tym pluginem trzeba zmodyfikować klasę zombie czy zmodyfikować ten plik sma od zombi bomby z góry dzięki.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23.08.2015 18:39
Napisano 24.08.2015 08:21
@Ref Wiem juz ze trzeba dodac do klasy ale czy wie ktos co dodac jak i ktorym miejscu bo jeszcze nikt nie przetlumaczyl tego na polski język
Napisano 24.08.2015 18:48
Problem zostal rozwiazany mozna zamykac, jak skoncze zrobie poradnik dla innych ludzi /cls
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: zombie plague 4.3
Zombie Plague 4.3
Naprawa Minigun dla nemesisaMinigun na ziemi Napisany przez MrZohan, 16.03.2023 zombie plague 4.3 |
|
||||
|
Zombie Plague 4.3
Przywrócenie Bonusu za level: Szybkość Ruchulevel_system Napisany przez MrZohan, 12.07.2022 zombie plague 4.3 |
|
|||
Zombie Plague 4.3
Problem przy kompilacjiszalony zm Napisany przez MrZohan, 29.06.2022 zombie plague 4.3 |
|
||||
|
Zombie Plague 4.3
Problem przy kompilacjiulepszony szalony zombi Napisany przez MrZohan, 29.06.2022 zombie plague 4.3 |
|
|||
Zombie Plague 4.3
Przywrócenie celownikacelownik Napisany przez MrZohan, 22.06.2022 zombie plague 4.3 |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych