Dzięki temu pluginowi po zabiciu przez Zombie Budowniczego wszystkiego klocki danego gracza znikają
Działa z pluginem Team wtedy jednak po zabiciu 2budowniczych zanika kampa
Standardowa
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 29.05.2015 17:53
Dzięki temu pluginowi po zabiciu przez Zombie Budowniczego wszystkiego klocki danego gracza znikają
Działa z pluginem Team wtedy jednak po zabiciu 2budowniczych zanika kampa
Standardowa
Napisano 29.05.2015 18:56
Moje Pluginy | Paczki:
------> http://amxx.pl/topic...od/#entry687942 <------ 500 Postów 27.05.2015
------> http://amxx.pl/topic...monety-lombard/<------
------> http://amxx.pl/topic...-na-ammo-packi/<------
Napisano 29.05.2015 21:25
Plugin działa doskonale wypróbowałem na serwerze testowym wszystko git malina
+ za robótkę się należy i dodawaj więcej takich pluginów
Napisano 29.05.2015 21:33
Z tego co pamiętam usuwanie kamp dotyczy też tych bezdrużynowych (w moim pluginie)
Napisano 29.05.2015 21:35
Z tego co pamiętam usuwanie kamp dotyczy też tych bezdrużynowych (w moim pluginie)
1Gracz - Dzięki temu pluginowi po zabiciu przez Zombie Budowniczego wszystkiego klocki danego gracza znikają
2Graczy - Działa z pluginem Team wtedy jednak po zabiciu 2budowniczych zanika kampa
No to co że jest ja udostępniam to co mi się kurzy nie wiem czy jest taki plugin patrzyłem w "wyszukiwanie" i tego nie było więc skąd mam wiedzieć że masz w swoich grupach takie coś
Po za tym to czysty plugin do usuwania kamp* więc jak ktoś się uprze mogę dać również mój plugin "team" albo w najbliższym czasie go udostępnie
Użytkownik Z!3L0ny edytował ten post 29.05.2015 21:59
Napisano 02.06.2015 14:08
Daje wam plugin [BB]Team aby działał z tym pluginem "płynnie"
Napisano 10.06.2015 20:23
Użytkownik Pawlik4Ever edytował ten post 10.06.2015 20:24
Nie liczę na punkty reputacji, nie liczę na zasługi, pomagam jak mogę .
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Masz problem z pluginem pisz do mnie na GG, na forum pomagam za darmo na GG odpłatnie.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Przyjmuję zlecenia amxx na GG, odpłatnie.
Robię:-zapisy, -edycję pluginu, -wykonuję pluginy, ...
Napisano 10.06.2015 22:25
If(cs_get_user_team (id)==2)
Wystarczy ustawić funkcje tylko dla ct, aby można zakładać grupę jako ct. Plugin działa poprawnie z pluginem team.
??
Napisano 11.06.2015 14:14
Nie liczę na punkty reputacji, nie liczę na zasługi, pomagam jak mogę .
Masz problem z pluginem pisz do mnie na GG, na forum pomagam za darmo na GG odpłatnie.
Przyjmuję zlecenia amxx na GG, odpłatnie.
Robię:-zapisy, -edycję pluginu, -wykonuję pluginy, ...
Napisano 11.06.2015 14:23
Aby grupa działała tylko w ct...
Okej
Napisano 12.06.2015 20:26
Dobra robota! Masz +
Kupię WPLN 1s1k lub cssetti !!
Program bazowy rotacji jednostekChcę wtyczki, która podczas przenoszenia części może je obracać. Napisany przez Giont, 18.03.2021 basebuilder |
|
||||
BaseBuilder TurboBBPaczka basebuilder Napisany przez KoRrNiK, 18.01.2021 bb, basebuilder |
|
||||
jak dodac Limit w BankuNapisany przez CichyRex, 12.04.2020 basebuilder, bb, zombiemodbb |
|
||||
Info Dla graczy BasebuilderNapisany przez CichyRex, 04.04.2020 basebuilder, mod basebuilder i 3 więcej |
|
||||
The problem of disappearingThe problem of disappearing Napisany przez milad512, 01.04.2020 basebuilder, |
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych