←  Problemy

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Problem z serwerem status: Sprawdzam

• +
  • -
Rivit - zdjęcie Rivit 23.05.2015

debug nie ma nic do rzeczy. Po prostu włącza taką jakby pomoc w lokalizacji błędu.

Tak samo jak all pluginy zdebugujesz to też ci nie zawiesi ?

Rozwiń bo zacytowałeś a ja nie wiem o co chodzi :X

Odpowiedz

• +
  • -
Skull. - zdjęcie Skull. 26.05.2015

na pewno jakiś dodatek, plugin. Wyłącz co najzbędniejsze i potestuj, jeżeli dalej będzie się tak dziać to prawdopodobnie wadliwy plugin jest w tych co były włączone, itd....

Tak samo jak all pluginy zdebugujesz to też ci nie zawiesi ? nie sądzę :) kiedyś miałem 3pluginy nie zdebugowane i serwer crashowało co 2min

Nie pisz już więcej o tym ponieważ tylko się ośmieszasz (Serio).

Mam ten error ale wiecie, że nadal co 24h mam status: Sprawdzam i musze resetowac serwer, i nie wiem co zawinia..

Podaj jeszcze raz calutką listę włączonych pluginów.

Odpowiedz

• +
  • -
Z!3L0ny - zdjęcie Z!3L0ny 26.05.2015

na pewno jakiś dodatek, plugin. Wyłącz co najzbędniejsze i potestuj, jeżeli dalej będzie się tak dziać to prawdopodobnie wadliwy plugin jest w tych co były włączone, itd....

Tak samo jak all pluginy zdebugujesz to też ci nie zawiesi ? nie sądzę :) kiedyś miałem 3pluginy nie zdebugowane i serwer crashowało co 2min
Nie pisz już więcej o tym ponieważ tylko się ośmieszasz (Serio).
Dla cb moge serwer kupic i ci pokazac ja wiem swoje ty wiesz swoje nie musisz sie wypowiadac na serip

Mam ten error ale wiecie, że nadal co 24h mam status: Sprawdzam i musze resetowac serwer, i nie wiem co zawinia..

Podaj jeszcze raz calutką listę włączonych pluginów.
Odpowiedz

• +
  • -
Pawlik4Ever - zdjęcie Pawlik4Ever 26.05.2015

Zrób reinstalację i odnowa wgraj. Jeżeli błąd będzie się powtarzał tzn. że możesz mieć coś źle z pluginem, lub wersja hlds ci coś blokuje, status sprawdzam oznacza crash. Raczej jakiś plugin wadzi, nie czytałem innych wypowiedzi więc jak to już ktos napisał nie miej mi za złe.

Odpowiedz

• +
  • -
TaLoN - zdjęcie TaLoN 26.05.2015

Na serwerze mam ciągłe errory których na początku nie miałem nagle każdy plugin ma error..

Odpowiedz

• +
  • -
Rivit - zdjęcie Rivit 26.05.2015

To może podaj, bo nikt Ci nie będzie strzelał na oślep jaki to błąd

Odpowiedz