Problem z serwerem status: Sprawdzam
Rivit
23.05.2015
debug nie ma nic do rzeczy. Po prostu włącza taką jakby pomoc w lokalizacji błędu.
Tak samo jak all pluginy zdebugujesz to też ci nie zawiesi ?
Rozwiń bo zacytowałeś a ja nie wiem o co chodzi ![]()
Skull.
26.05.2015
na pewno jakiś dodatek, plugin. Wyłącz co najzbędniejsze i potestuj, jeżeli dalej będzie się tak dziać to prawdopodobnie wadliwy plugin jest w tych co były włączone, itd....
Tak samo jak all pluginy zdebugujesz to też ci nie zawiesi ? nie sądzę
kiedyś miałem 3pluginy nie zdebugowane i serwer crashowało co 2min
Nie pisz już więcej o tym ponieważ tylko się ośmieszasz (Serio).
Mam ten error ale wiecie, że nadal co 24h mam status: Sprawdzam i musze resetowac serwer, i nie wiem co zawinia..
Podaj jeszcze raz calutką listę włączonych pluginów.
Z!3L0ny
26.05.2015
Nie pisz już więcej o tym ponieważ tylko się ośmieszasz (Serio).Tak samo jak all pluginy zdebugujesz to też ci nie zawiesi ? nie sądzęna pewno jakiś dodatek, plugin. Wyłącz co najzbędniejsze i potestuj, jeżeli dalej będzie się tak dziać to prawdopodobnie wadliwy plugin jest w tych co były włączone, itd....
kiedyś miałem 3pluginy nie zdebugowane i serwer crashowało co 2min
Dla cb moge serwer kupic i ci pokazac ja wiem swoje ty wiesz swoje nie musisz sie wypowiadac na serip
Podaj jeszcze raz calutką listę włączonych pluginów.Mam ten error ale wiecie, że nadal co 24h mam status: Sprawdzam i musze resetowac serwer, i nie wiem co zawinia..
Pawlik4Ever
26.05.2015
Zrób reinstalację i odnowa wgraj. Jeżeli błąd będzie się powtarzał tzn. że możesz mieć coś źle z pluginem, lub wersja hlds ci coś blokuje, status sprawdzam oznacza crash. Raczej jakiś plugin wadzi, nie czytałem innych wypowiedzi więc jak to już ktos napisał nie miej mi za złe.
TaLoN
26.05.2015
Na serwerze mam ciągłe errory których na początku nie miałem nagle każdy plugin ma error..