Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

resetujace się lvl


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Narx

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:58
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Busko
Offline

Napisano 07.01.2015 14:16

Witam mam taki problem gdyż na serwerze na zapisie sql nadpisywałt się lvl i usuwało kupiłem lepsza baze to znow nie chce zapisywac na sql tylko cofneło na zapis navalut. i na navalut to samo usuwa pomoze ktos .
edytowac to lub da poradnik jak zrobic zapis sql lub edytowac navalut by nie usuwalo lvl.
Moze byc gotowy juz silnik jesli ktos np miał u sb na serwie za pomoc sie odwdziecze

Użytkownik Narx edytował ten post 07.01.2015 14:18

  • +
  • -
  • 0

#2 NieWiemMamMac@

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 164
Profesjonalista

  • Postów:289
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 07.01.2015 14:40

Używasz tego: http://amxx.pl/topic...zapisem-na-sql/  silnika z zapisem ? Ja z tym nie miałem ani razu problemu, levele się nie usuwały.


  • +
  • -
  • 0

Pomagam z klasami/perkami/silnikiem COD

Kontakt:

wwwk.9@o2.pl

PW

 


#3 Narx

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:58
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Busko
Offline

Napisano 07.01.2015 15:27

uzywałem błedy wyskakuja
  • +
  • -
  • 0

#4 NieWiemMamMac@

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 164
Profesjonalista

  • Postów:289
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 07.01.2015 19:49

Pewnie związane z :

Item_Deploy_Post

Można zastąpić to czymś innym.


  • +
  • -
  • 0

Pomagam z klasami/perkami/silnikiem COD

Kontakt:

wwwk.9@o2.pl

PW

 





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych