Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Co robię źle w podmianie dźwięków/modeli ?


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Paral

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:60
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 02.01.2015 15:11

Witajcie.

 

Co robię źle w podmianie dźwięków czy modeli czy spritów pluginem Advenced File Replacer ? : http://amxx.pl/topic...-file-replacer/

 

Robię to tak : Mam np sprita o nazwie m4a1 i sprita którego chciałbym podmienić o nazwie m4a2 i wrzucam to do folder sprit te 2 pliki i wtedy wchodze w addons/amxmodx/configs/advreplacer i wchodze w plik AFR.ini i tam wpisuje od nowej linijki :

"m4a1.spr" "m4a2.spr" "m"

I po wpisaniu tego zapisuje to i restartuje serwer i niestety raz mi serwer wtedy nie działa albo poprostu nie działa ten sprit podmieniony.

 

A gdy podmieniam muzykę to robię to tak : No mam muzyke o nazwie song1 i chce podmienić ją na muzykę o nazwie song2 to wrzucam te 2 song1 i 2 do 1 folderu song i odpowiedni folder np JB i potem jak wrzuciłem to wchodze znowu w addons/amxmodx/configs/advreplacer i wybieram plik AFR.ini i wpisuje tam od nowej linijki :

"song1.wav" "song2.wav" "s"

I po zapisaniu jest tak że tylko ja słyszę ten nowy dźwięk podmieniony a reszta nie.

 

Pomocy ! Za pomoc daje plusika oczywiście.

 

 

 

 

 


  • +
  • -
  • 0

#2 Paral

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:60
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 03.01.2015 13:43

@odświeżam

Prosiłbym o pomoc, to jest bardzo mi potrzebne.


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych