Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
GmAMXBans

AmxBans działał, a w pewnym momencie obrzydliwe logi!

gmamxbans

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 dominiv2604

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:86
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Kalisz
Offline

Napisano 25.08.2014 16:06

Witam, używam gmamxbans 1.6. Wszystko pięknie działało żadnych error logów, a tu nagle zmiana mapy i oto logi:

 

 

L 08/25/2014 - 12:45:58: [amxbans_main.amxx] [AMXBans] Raport zapytania:
L 08/25/2014 - 12:46:39: [amxbans_main.amxx] [AMXBans] Polaczenie nie powiodlo sie!
L 08/25/2014 - 12:46:39: [amxbans_main.amxx] [AMXBans] Blad zapytania , Miejsce: 17
L 08/25/2014 - 12:46:39: [amxbans_main.amxx] [AMXBans] Wiadomosc: Unknown MySQL server host 'fejs.eu' (2) (2005)
L 08/25/2014 - 12:46:39: [amxbans_main.amxx] [AMXBans] Raport zapytania:

 

Przeczytałem już kilka tematów tyczących tego problemu, jednakże w żadnym nie mogłem znaleźć rozwiązania. Nie mam pojęcia co może być tego przyczyną. Jak wcześniej wspomniałem, wszystko działało bez zarzutu! Teraz w plugins.ini przed amxbans_core i main dodałem ; żeby nie crashowało. Bardzo proszę o pomoc!


  • +
  • -
  • 0

#2 dominiv2604

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:86
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Kalisz
Offline

Napisano 25.08.2014 17:06

Wgrałem na serwer wersję 1.5.1 i łączy się, lecz nie banuje gracza.


  • +
  • -
  • 0

#3 dominiv2604

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:86
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Kalisz
Offline

Napisano 25.08.2014 20:45

Po problemie - podmieniłem 1.6 na 1.5.1 na serwerze i działa jak miód malina! Można zamknąć.


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: gmamxbans

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych