Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Inny

Dodanie exp w gxm

inny

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 xortdan

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:30
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Ryki
Offline

Napisano 24.08.2014 21:09

W jaki sposób mogę dodawać lub odejmować exp graczom w modzie gun xp mod?

#2 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 24.08.2014 21:12

poprzez modyfikację zmiennej PlayerXp


  • +
  • -
  • 0

#3 xortdan

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:30
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Ryki
Offline

Napisano 24.08.2014 21:21

A możesz mi to dokładnie wytłumaczyć? Bo jestem początkujący nie wie wiem za bardzo jak to zrobić.

#4 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 24.08.2014 21:23

Powiedz co dokładnie chcesz osiągnąć


  • +
  • -
  • 0

#5 xortdan

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:30
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Ryki
Offline

Napisano 24.08.2014 21:24

Chcę dodać exp graczowi.

Użytkownik xortdan edytował ten post 24.08.2014 21:29


#6 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 24.08.2014 21:51

Mozesz zrobic takie cos:

register_clcmd("say /dodaj", DodajExpa");


public DodajExpa(id)
PlayerXp[id] += xxx;
W miejsce xxx wstawiasz ile expa ma dodac.
  • +
  • -
  • 0

#7 xortdan

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:30
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Ryki
Offline

Napisano 24.08.2014 21:56

i gdzie mam to dodać?

#8 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 24.08.2014 21:58

No do silnika gunxpmoda
  • +
  • -
  • 0

#9 xortdan

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:30
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Ryki
Offline

Napisano 24.08.2014 21:59

Czyli w pliku amxx?

#10 swipe

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:28
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 24.08.2014 22:11

W sma którego musisz później skompilować.


  • +
  • -
  • 0

#11 xortdan

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:30
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Ryki
Offline

Napisano 24.08.2014 22:14

A możesz ty to skomplikować? Bo ja nie wiem jak.

#12 Wszechwiedzący

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 46
Pomocny

  • Postów:172
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 24.08.2014 22:16

Wrzucasz to do swojego plku sma.Daj sma


Zapraszam serdecznie na moj serwer Cod mod Awnase klas.Oraz forum http://nafukani.eu/

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png

 

Jesli pomogłem daj  :plus:


#13 xortdan

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:30
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Ryki
Offline

Napisano 24.08.2014 22:20

Dobra, udało mi się skomplikować komplikatorem na tym forum. Teraz podczas gry muszę wpisać w sayu: /dodaj [nick] ?

#14 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 24.08.2014 22:25

Jak juz mowilem, nie wyraziles sie jednoznacznie co chcesz osiagnac. Ja dla przykladu dodalem taki myk ze po wpisaniu przez jakiegokolwiek gracz /dodaj doda mu xxx expa
  • +
  • -
  • 0

#15 xortdan

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:30
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Ryki
Offline

Napisano 24.08.2014 22:31

Chciałbym, aby tylko administrator mógł dodać daną liczbę exp danemu graczowi. Czyli żeby admin miał taką komendę: /dodaj [ilość exp] [nick]

#16 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 24.08.2014 22:43

Dobra jutro przypomnj to napisze. Chyba ze ktos mnie uprzedzi. Dzis nie chce mi sie juz
  • +
  • -
  • 0

#17 xortdan

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:30
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Ryki
Offline

Napisano 24.08.2014 22:46

Dobrze. I tak dziś bym tego nie wrzucił i sprawdził :)





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: inny

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych