Menu spara (STAM) by szelbi
szelbi
11.07.2014
Funkcje pluginu
Spoiler
Komendy admina
Komendy gracza
/ss - otwiera menu robienia screenów
amx_ip - wyświetla w konsoli listę IP i SID graczy obecnych na serwerze
Instalacja
esl5on5mrpol.cfg do cstrike
sprawdz_bana.php na serwer www
CVARY
spar_log "0" //czy zapisywanie IP oraz SID każdego gracza do logów ma być włączone spar_mininterp "0.01" //minimalny interp jaki można mieć na serwerze spar_maxinterp "0.05" //maksymalny interp jaki można mieć na serwerze spar_config "esl5on5mrpol.cfg" //nazwa i ścieżka do pliku konfiguracyjnego spar_time "10" //czas w sekundach przed zamianą drużyn po skończonej kwarcie: 0 - wyłączone spar_chat_admins "1" //czy admin może pisać na czacie, kiedy ten jest zablokowany spar_teamchat "1" //czy czat drużynowy też ma być blokowany spar_host "twojastrona.pl" //adres strony, na której znajduje się plik php (bez http:// oraz www) spar_site "/sprawdz_bana.php" //nazwa i ścieżka do pliku php ss_mscreens "10" //maksymalna ilość screenów ss_interval "1.0" //co ile robione są screeny ss_sitemap "twojastrona.pl" //strona, na którą mają być wrzucone screeny ss_access "0" //kto może robić screeny na serwerze: 1 - każdy, 0 - tylko admin
Changelog
Spoiler
Podziękowania
Spoiler
Inne informacje
Licencja: CC BY-NC-SA 4.0 (Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach)
Wersja: 1.0.6
Jeśli używasz pluginu na serwerze PB, wgraj również moją wersję tego moda, w której naprawiłem kilka sporych błędów - http://amxx.pl/topic...od-nowa-wersja/
Aby wyłączyć sprawdzanie czy gracz ma status "ZBANOWANY" na banid.pl, (np. gdy nie masz serwera www) wystarczy dodać // przed
#define TASK_BAN 002
Wszelkie sugestie odnośnie tego co chcielibyście dodać/zmienić w pluginie piszcie poniżej.
Download

Rivit
11.07.2014
Mam cos podobnego jak gramy z kolegami 
Dobry plugin. Fajnie to zrobione. Wykorzystam na pewno.

Dobry plugin. Fajnie to zrobione. Wykorzystam na pewno.
szelbi
11.07.2014
Aktualizacja pluginu do wersji 1.0.2.
Dodałem również listę funkcji pluginu do pierwszego posta.
Spoiler
Dodałem również listę funkcji pluginu do pierwszego posta.
kdn1337
14.12.2014
Wszystko super, pięknie działa, lecz jak ustawić, aby było grane w sumie 12 rund pierwsza połowa, a nie do 7 wygranych?
Czyli przykładowo jest 7:5 i dopiero jest zmiana teamów, a potem gramy do 6 wygranych przez wygraną drużynę, lub 8 przez przegraną?