Witam.
Mam problem z znikającymi Ammo Packami, raz są, raz ich nie ma. Plugin ma zapis na nick i nvault. W czym może tkwić problem?!
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 07.07.2014 04:46
Napisano 07.07.2014 07:58
Może graczom z neostradą znikają? Najlepiej zrób bank ap na nick i dodaj rejestracje kont.
Napisano 07.07.2014 08:08
Skasuj plik vault i spróbuj czy działa. Pomagało to w CoDzie Peyote, niemniej jednak, pokaż funkcje zapisz i wczytaj dane.
Może są jakieś logi?
TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA
Zapraszam do mojego profilu
Napisano 09.07.2014 20:26
Ja mam to samo, próbowałem wszystkich możliwych banków nawet te z zapisem sql. Wszystko ładnie zapisuje się do sql, problem pojawia się przy zmianie mapy. Również próbowałem tzw. AutoZapisy na nvault'a i AP niektórym trzymało się cały czas, niektórym znikało codziennie po kilka razy. Dodam, że errorlogi są puste jeśli chodzi o temat AP,banków itp
Użytkownik OxyGeN edytował ten post 09.07.2014 20:27
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: zombie plague 4.3
Zombie Plague 4.3
Naprawa Minigun dla nemesisaMinigun na ziemi Napisany przez MrZohan, 16.03.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
Zombie Plague 4.3
Przywrócenie Bonusu za level: Szybkość Ruchulevel_system Napisany przez MrZohan, 12.07.2022 ![]() |
|
![]() |
||
Zombie Plague 4.3
Problem przy kompilacjiszalony zm Napisany przez MrZohan, 29.06.2022 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
Zombie Plague 4.3
Problem przy kompilacjiulepszony szalony zombi Napisany przez MrZohan, 29.06.2022 ![]() |
|
![]() |
||
Zombie Plague 4.3
Przywrócenie celownikacelownik Napisany przez MrZohan, 22.06.2022 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych