Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Inny

Bot do reklam nie reklamuje

inny

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Orleta1924

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • GG:
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:Lubelskie.
Offline

Napisano 29.05.2014 16:30

Witam. Jeśli zły dział proszę o przeniesienie.

Mam taki problem z botem do reklam. Wszystko jest ładnie pięknie, bot jest podłączony do bazy danych itd. Teraz gdy chcę zareklamować jakiś serwer to nie mogę tego zrobić, bo bot reklamuje tylko na pierwszym dodanym koncie. 

 

Wygląda to tak (2 pierwsze ss'y pokazane, że wszystko ok)  :

03631740544892194543_thumb.jpg

Fora są..

25269302262466408798_thumb.jpg

Wklepujemy nazwę tematu i treść reklamy..

 

LECZ WYSKAKUJE TO : 

18039815355656316791_thumb.jpg

 

Tak jakby on się zaciął, bo odświeżanie strony się "nie kręci" a bot nic nie robi.. Czekałem długo aby coś ruszyło ale nic z tego.

 

Próbowałem pozamieniać fora miejscami, dodawałem inne fora z innymi silnikami ale nic z tego, cały czas tak samo ;/

 

Błagam, pomóżcie :C


  • +
  • -
  • 0

57129643643669689727.png


#2 Pomager'ek

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:175
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 29.05.2014 16:50

ten bot działa tylko pod fora z php by przemo niestety :/ testoalem juz go i niedziala na forum typu rzeznia bo nie majo php by przemo



#3 Pomager'ek

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:175
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 29.05.2014 16:52

dodales nazwy forum na ktorycha ma reklamowac ?

 



#4 Orleta1924

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • GG:
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:Lubelskie.
Offline

Napisano 29.05.2014 17:02

Pomager'ek, widać na ss'ach jak dodane są fora..

 

Bot reklamuje na 3 sinlikach (tak napisane), Przemo, MyBB i IPB. Bot reklamuje na każdym silniku ale problem jest w tym, że reklamuje tylko na pierwszym dodanym forum.


  • +
  • -
  • 0

57129643643669689727.png


#5 .::Respawn::.

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 21
Życzliwy

  • Postów:92
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Za górami
Offline

Napisano 30.05.2014 17:54

Pomagar'ek, przestań spamować i edytuj posty bo mnie wkurza te bezsensowne nabijanie postów.


  • +
  • -
  • 0

Pomagam na GG w celu Klas, Awansów, Pomocy w Klasach,

Moje GG znajdziesz w moim profilu.

CAŁKOWICIE ZA FREE!


#6 Orleta1924

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • GG:
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:Lubelskie.
Offline

Napisano 04.06.2014 14:15

ref..


  • +
  • -
  • 0

57129643643669689727.png






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: inny

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych