Witam. Mam prośbę czy zedytuje ktoś ten silnik cod moda? Chcę mieć frakcje takie jak: Klasy Darmowe, Klasy Premium. Oraz czy moglibyście dodać 2 perk? Z góry dziękuje!
QTM_CodMod.sma 42,62 KB 41 Ilość pobrań
QTM_CodMod.amxx
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 11.03.2014 17:34
Witam. Mam prośbę czy zedytuje ktoś ten silnik cod moda? Chcę mieć frakcje takie jak: Klasy Darmowe, Klasy Premium. Oraz czy moglibyście dodać 2 perk? Z góry dziękuje!
QTM_CodMod.sma 42,62 KB 41 Ilość pobrań
QTM_CodMod.amxx
Napisano 11.03.2014 18:16
Pomoze ktos?
Napisano 11.03.2014 20:31
tu masz gotowca: http://amxx.pl/topic...zem/?hl=frakcje
Potrzebujesz porad do amxx?? Pisz na [PW]
Napisano 12.03.2014 16:30
Ten co mi podales nie odzwierciedla mojego. Nie ma ilosci hp i forum, ja chce dokłądnie takie jak moje. Zrobilbym to moze, ale brakuje wtedy jakis bibliotek.
Napisano 12.03.2014 18:28
ref
Napisano 12.03.2014 20:15
Skileczek, niestety nie umiem dodać 2 slotów na perk lecz tu masz gotowca z frakcjami ale bez 2 perków.
Pobierz silnik z postu od Cypis
http://amxx.pl/topic...kcji-2-sposoby/
co do dodawania forum oraz hp do hud to podmień poprostu te linijke:
ShowSyncHudMsg(id, SyncHudObj, "[Klasa : %s]^n[Doswiadczenie : %i / %i]^n[Poziom : %i]^n[Perk : %s]", nazwy_klas[klasa_gracza[id]], doswiadczenie_gracza[id], PobierzDoswiadczeniePoziomu(poziom_gracza[id]), poziom_gracza[id], nazwy_perkow[perk_gracza[id]]);
na:
ShowSyncHudMsg(id, SyncHudObj, "[Forum : Twoja-Nazwa.pl]^n[Klasa : %s]^n[EXP : %i / %i]^n[Poziom : %i]^n[Perk : %s]^n[Zdrowie : %d]", nazwy_klas[klasa_gracza[id]], doswiadczenie_gracza[id], PobierzDoswiadczeniePoziomu(poziom_gracza[id]), poziom_gracza[id], nazwy_perkow[perk_gracza[id]], get_user_health(id));
Napisano 13.03.2014 16:10
Tu jest problem, jak tak zrobie to wtedy nei ta się przekompilować, nawet lokalnie
Napisano 14.03.2014 18:58
REF
Silnik
Modyfikacja silnika pod klasy zależne od drużyny.Napisany przez Arki, 21.02.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Silnik
Dodanie frakcji do klas od poziomuNapisany przez Lakrouss, 28.01.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Silnik
[Kondycja] po zmianie broni kondycja jest ustawiona a biega powoliNapisany przez One ShooT, 10.02.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
Silnik
Prośba o edytacje silnika DoświadczenieNapisany przez One ShooT, 05.02.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
Silnik
proźba o dodanie expa za fragasilnik Napisany przez Anonimowy09, 20.01.2023 ![]() |
|
![]() |
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych