Witam ! mam pytanie, czy da się postawić amxbans na ugu.pl ? bo chodzi o to, że na moim aktualnym forum na xaa.pl nie da rady zrobić amxbans nie chce po prostu działać
i że nie che mi się forum od nowa stawiać to postanowiłem zrobić drugie oddzielne forum dla amxbans, ale nie wiem czy np. na darmowym hostingu ugu.pl da radę. Dziękuję i pozdrawiam.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 07.02.2014 02:05
Napisano 07.02.2014 03:41
Musisz chyba wtedy źle instalować jak na xaa.pl Ci nie idzie. Korzystałem z tego hostingu jakiś czas i nie było problemu przy amxbans, miałem do tego domenę, ale raczej to nie istotne, bo o hosting się rozchodzi. ugu.pl jest darmowe to większa szansa, że właśnie tam nie pójdzie.
Zapraszam na forum Classic-Zone.pl .
Napisano 07.02.2014 07:02
Reasumując - amxbans Ci na darmowej stronie nie pójdzie.
Ps. Mimo że proserwer (subdomeny xaa.pl) jest totalnym szajsem, to amxbans tam działa, wystarczy tylko poprawnie skonfigurować je, przede wszystkim przykładowo ważną kwestią jest zezwolenie dostępu z hosta serwera cs do bazy danych MySQL.
Napisano 07.02.2014 12:07
Rozdziel dwie różne kwestie - strona i baza danych. Strona amxbansa myślę że powinna pójść na ugu, lecz jest ona bezużyteczna, gdyż baza nie ma zezwolonego dostępu z zewnątrz.
Ps. Mimo że proserwer (subdomeny xaa.pl) jest totalnym szajsem, to amxbans tam działa, wystarczy tylko poprawnie skonfigurować je, przede wszystkim przykładowo ważną kwestią jest zezwolenie dostępu z hosta serwera cs do bazy danych MySQL.
na proserwer mam domenę .pl i nwm. czy ktoś coś robi źle robi bo amxbans robiło już wiele osób z różnych znanych sieci serwerów pomagali i po kilkanaście razy robili i nic... mi się zdaje,że coś po stronie forum jest nie tak.
Napisano 07.02.2014 12:52
Rozdziel dwie różne kwestie - strona i baza danych. Strona amxbansa myślę że powinna pójść na ugu, lecz jest ona bezużyteczna, gdyż baza nie ma zezwolonego dostępu z zewnątrz.
na proserwer mam domenę .pl i nwm. czy ktoś coś robi źle robi bo amxbans robiło już wiele osób z różnych znanych sieci serwerów pomagali i po kilkanaście razy robili i nic... mi się zdaje,że coś po stronie forum jest nie tak.
Mam domene na proserwer .pl ,i amxbans działa bez żadnego problemu.
Napisano 07.02.2014 12:57
musisz w cpanel w menadzerze zdalnego połączenia myslq dodac ip twojego serwera bez porta. i bd ci dzialac na xaa.pl ale w sql host ma byc twojastrona.xaa.pl
Napisano 07.02.2014 15:07
W czym problem kupić najtańszy serwer www (z tych lepszych od xaa.pl), postawić tam stronę i amxbans?
Napisano 07.02.2014 16:18
Jeśli Ci nie działa możesz też swojego bansa postawić na mybans.eu
Użytkownik skibos edytował ten post 07.02.2014 16:24
Cs-lod.com.pl
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: gmamxbans
GmAMXBans
Amxbans www? freshbansgmAMXBans 1.6 Napisany przez skArp, 04.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
Problem z AmxBans PHP 8Napisany przez Adriann, 23.10.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
AMX Bans GM 1.6 (WEB) - PHP 8Przerobiona wersja skryptu AmxBans z PHP 5 na PHP 8 Napisany przez l3szcz, 04.10.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
Pomocy AMXBANSpomoc w instalacji Napisany przez Hiero, 23.07.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
GmAMXBans
[KOSZ] cheaterNapisany przez Anonimowy09, 29.03.2024 ![]() |
|