Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
JailBreak

JailBreak Mod Api 1.0.7p [8 sierpnia]Autor: Cypis. Support: HubertTM

jailbreak cypis mod api aktualizacje

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
213 odpowiedzi w tym temacie

#201 Makale

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:231
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 29.03.2015 13:58

Więźniowie nie mogą strażnikowi ukraść Five-Seven'a. Ma ktoś pomysł jak to naprawić ?


MAGNET (29.03.2015 21:30):
Zapewne, ale w nowym temacie

  • +
  • -
  • 0

Poszukuję: serwerów do sieci, grafika do sieci oraz kilku stron WWW (prywatnych), adminów na serwery, itp.

Szukasz zajęcia na wolne chwile ? Pisz !

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Zapraszam !


#202 Errorek :P

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:86
  • Imię:Mati
  • Lokalizacja:Zależy od klimatu ;P
Offline

Napisano 17.07.2015 14:23

Witam, mam problem z kd mam killday'a z tej paczki http://amxx.pl/topic...czas-unikatowa/i chciałem go wgrać do nowego silnika pozmienialłem all z NIEDZIELA na id killday'a skompilkowalem (lokanie) zadnych errorow nie było i nwm co robic...


  • +
  • -
  • 0

#203 Qwiker

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:35
  • Lokalizacja:Śląsk
Offline

Napisano 11.03.2016 13:48

Jak ustawić aby na freedayu będąc w CT i admin mógł włączyć walkę TT ??? j


  • +
  • -
  • 0

#204 nitr0

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:109
  • GG:
  • Lokalizacja:Warsss
Offline

Napisano 09.04.2016 23:03

Mam pytanie, dlaczego gdy muzyka na freedayu ma nazwe "new_freeday.mp3" to jest pobierana i odtwarzana a gdy ją zmienie w sma jak i na serwerze to jej nawet nie pobiera?


  • +
  • -
  • 0

#205 aSik

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 79
Zaawansowany

  • Postów:448
  • Imię:Robert
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 09.04.2016 23:22

Mam pytanie, dlaczego gdy muzyka na freedayu ma nazwe "new_freeday.mp3" to jest pobierana i odtwarzana a gdy ją zmienie w sma jak i na serwerze to jej nawet nie pobiera?

Z tego co pamiętam trzeba zmienić to w 3 miejscach w sma, i podrzucić plik do soundsów. Ale sam miałem problem z dźwiękiem alarmu, i odpuściłem bo nie wiedziałem co robić.


  • +
  • -
  • 0

Odszedłem.

 

Nadal wchodzę na forum, ale nie piszę postów.


#206 nitr0

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:109
  • GG:
  • Lokalizacja:Warsss
Offline

Napisano 09.04.2016 23:25

 

Mam pytanie, dlaczego gdy muzyka na freedayu ma nazwe "new_freeday.mp3" to jest pobierana i odtwarzana a gdy ją zmienie w sma jak i na serwerze to jej nawet nie pobiera?

Z tego co pamiętam trzeba zmienić to w 3 miejscach w sma, i podrzucić plik do soundsów. Ale sam miałem problem z dźwiękiem alarmu, i odpuściłem bo nie wiedziałem co robić.

 

 

Ughhhh :D To w takim razie jak mam podmienić / zmusić graczy do pobrania nowego dźwięku ? :D 


  • +
  • -
  • 0

#207 aSik

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 79
Zaawansowany

  • Postów:448
  • Imię:Robert
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 09.04.2016 23:25

@UP

Zmień poprawnie w *.sma we wszystkich miejscach, i wrzuć pliczek do sound .__.


  • +
  • -
  • 0

Odszedłem.

 

Nadal wchodzę na forum, ale nie piszę postów.


#208 nitr0

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:109
  • GG:
  • Lokalizacja:Warsss
Offline

Napisano 09.04.2016 23:29

@UP

Zmień poprawnie w *.sma we wszystkich miejscach, i wrzuć pliczek do sound .__.

 

 

No to szukanie w plikach .sma czas zacząć :D 


  • +
  • -
  • 0

#209 aSik

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 79
Zaawansowany

  • Postów:448
  • Imię:Robert
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 10.04.2016 01:05

CTRL+F "nazwa.wav"

i masz...

 

U mnie problem jest taki że zmieniam wszystko, a alarm się nie włącza w ogóle ^^


  • +
  • -
  • 1

Odszedłem.

 

Nadal wchodzę na forum, ale nie piszę postów.


#210 nitr0

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:109
  • GG:
  • Lokalizacja:Warsss
Offline

Napisano 12.04.2016 16:37

CTRL+F "nazwa.wav"

i masz...

 

U mnie problem jest taki że zmieniam wszystko, a alarm się nie włącza w ogóle ^^

 

 

Miałem ten sam problem gdy podmieniłem muzykę freedaya :P złe ustawienia przy konwersji, może u Ciebie tak samo


  • +
  • -
  • 0

#211 aSik

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 79
Zaawansowany

  • Postów:448
  • Imię:Robert
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 12.04.2016 17:18

 

CTRL+F "nazwa.wav"

i masz...

 

U mnie problem jest taki że zmieniam wszystko, a alarm się nie włącza w ogóle ^^

 

 

Miałem ten sam problem gdy podmieniłem muzykę freedaya :P złe ustawienia przy konwersji, może u Ciebie tak samo

 

A dokłądniej? ;> Może Pw jak Ci wygodniej :P


  • +
  • -
  • 0

Odszedłem.

 

Nadal wchodzę na forum, ale nie piszę postów.


#212 nitr0

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:109
  • GG:
  • Lokalizacja:Warsss
Offline

Napisano 12.04.2016 19:42

Dźwięki muszą mieć odpowiednie kodowanie / format, dźwięki wav: 16bit 352 kbps bitrate 22 khz


  • +
  • -
  • 0

#213 nitr0

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:109
  • GG:
  • Lokalizacja:Warsss
Offline

Napisano 12.04.2016 20:41

Dźwięki muszą mieć odpowiednie kodowanie / format, dźwięki wav: 16bit 352 kbps bitrate 22 khz

 

+ Musi być mono nie stero


  • +
  • -
  • 0

#214 Vakos

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:26
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Opolskie
Offline

Napisano 11.11.2016 23:06

[AMXX] Displaying debug trace (plugin "jail_api_jailbreak.amxx", version "1.0.7p")
L 11/09/2016 - 21:05:40: [AMXX] Run time error 3: stack error 
L 11/09/2016 - 21:05:40: [AMXX]    [0] jail_api_jailbreak.sma::menu_chooseteam (line 1984)
L 11/09/2016 - 21:05:40: [AMXX]    [1] jail_api_jailbreak.sma::msg_show_menu (line 1975)

 

Ktoś wie jak naprawić?


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: jailbreak, cypis, mod, api, aktualizacje

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych