Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
GmAMXBans

[ROZWIĄZANE] amxbans nie banuje, robi tez ss i tez nie banuje.

gmamxbans

Najlepsza odpowiedź master522, 29.01.2014 14:48

Dodałeś tam ?

79.133.192.40
dodaj
80.72.34.130
Przejdź do postu


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Avamers

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:51
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 28.01.2014 17:58

Witam mam dodane amxbans i na stronie tez mam dodane.

Ale nie banuje ;/

Tzn. dziala wszystko ale gracza nie banuje ,a a nawet nie wywala.

Wszystko jest dodane,moduly odblokowane.

Serwer na stronie widnieje, dodawany nawet ręcznie.

Dodawane ip serwer bez portu nawet.

 

o to sql.cfg

// SQL configuration file
// File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/sql.cfg

// *NOTE* Linux users may encounter problems if they specify "localhost" instead of "127.0.0.1"
// We recommend using your server IP address instead of its name

// *NOTE* amx_sql_type specifies the DEFAULT database type which admin.sma will use.

amx_sql_host    ">>MOJA STRONA.xaa TUTAJ JEST<<"
amx_sql_user    "elitesho_amx"
amx_sql_pass    ">>HASLO MOJE DO UZYTKOWNIKA<<"
amx_sql_db    "elitesho_amx"
amx_sql_table    "admins"
amx_sql_type    "mysql"

Moj hosting to proserwer .

 

Dodam ze na pro serwer mozan zrobic na10000% amxbansa bo wiele osob ma..

 


Użytkownik Avamers edytował ten post 28.01.2014 18:04


#2 master522

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 100
Zaawansowany

  • Postów:237
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Mikołów
Offline

Napisano 28.01.2014 18:11

Logi logi logi
  • +
  • -
  • 1

#3 Avamers

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:51
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 28.01.2014 18:15

L 01/28/2014 - 18:12:43: Info (map "de_survivor") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140128.log")
L 01/28/2014 - 18:12:43: Function is not present (function "check_player") (plugin "amxbans_main.amxx")
L 01/28/2014 - 18:12:43: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "amxbans_main.amxx", version "Gm 1.6")
L 01/28/2014 - 18:12:43: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_task")
L 01/28/2014 - 18:12:43: [AMXX]    [0] amxbans_main_2036584.sma::client_authorized (line 289)
L 01/28/2014 - 18:12:43: Function is not present (function "check_player") (plugin "amxbans_main.amxx")
L 01/28/2014 - 18:12:43: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "amxbans_main.amxx", version "Gm 1.6")
L 01/28/2014 - 18:12:43: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_task")
L 01/28/2014 - 18:12:43: [AMXX]    [0] amxbans_main_2036584.sma::client_authorized (line 289)
L 01/28/2014 - 18:12:44: Function is not present (function "check_player") (plugin "amxbans_main.amxx")
L 01/28/2014 - 18:12:44: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "amxbans_main.amxx", version "Gm 1.6")
L 01/28/2014 - 18:12:44: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_task")
L 01/28/2014 - 18:12:44: [AMXX]    [0] amxbans_main_2036584.sma::client_authorized (line 289)


#4 master522

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 100
Zaawansowany

  • Postów:237
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Mikołów
Offline

Napisano 28.01.2014 18:19

> http://amxx.pl/topic...-amxbans-gm-16/
> http://amxx.pl/topic...errorz-amxbans/
  • +
  • -
  • 1

#5 Play 4FuN

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 407
Wszechobecny

  • Postów:659
  • Lokalizacja:de_dust2
Offline

Napisano 28.01.2014 18:23

dodaj debug do amxbans_core.amxx i daj logi, powinien być tam adres ip, który trzeba dodać do zezwoleń sql (dokładnie nie pamiętam ale jakoś tak)


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png


#6 master522

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 100
Zaawansowany

  • Postów:237
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Mikołów
Offline

Napisano 28.01.2014 18:30

dodaj debug do amxbans_core.amxx i daj logi, powinien być tam adres ip, który trzeba dodać do zezwoleń sql (dokładnie nie pamiętam ale jakoś tak)

 
To jest w zwykłych logach i nie trzeba dopisywać debug do plugin.

L 01/25/2014 - 21:02:53: [amxbans_main.amxx] [AMXBans] Message: Access denied for user 'cspol_bany'@'91.203.134.223' (using password: YES) (1045)


  • +
  • -
  • 1

#7 Avamers

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:51
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 28.01.2014 19:19

 

 

No i nie dziala ;// dodatkowo jak juz wybiore i zbanuje niby kogos i wejde spowrotem to nie da sie 2 raz tak jakby mial immunited.

Probowalem tez usuwajac jakas tam linijke co tam byla sql cos tam.. i nic ;//



#8 master522

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 100
Zaawansowany

  • Postów:237
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Mikołów
Offline

Napisano 29.01.2014 11:33

Dodawane ip serwer bez portu nawet.

Gdzie? cPanel > Menedżer zdalnego połączenia MySQL?
Zobacz w zwykłych logach czy jest coś amxbans.
  • +
  • -
  • 1

#9 Avamers

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:51
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 29.01.2014 14:47

 

Dodawane ip serwer bez portu nawet.

Gdzie? cPanel > Menedżer zdalnego połączenia MySQL?
Zobacz w zwykłych logach czy jest coś amxbans.

 

 

Zwykle logi:

Bans] Message: Access denied for user 'elitesho_amx'@'80.72.34.130' (using password: YES) (1045)
L 01/29/2014 - 14:17:05: [amxbans_main.amxx] [AMXBans] Query statement:
L 01/29/2014 - 14:17:07: [amxbans_main.amxx] [AMXBans] Connection failed!
L 01/29/2014 - 14:17:07: [amxbans_main.amxx] [AMXBans] Threaded Query Error, Place: 16
L 01/29/2014 - 14:17:07: [amxbans_main.amxx] [AMXBans] Message: Access denied for user 'elitesho_amx'@'80.72.34.130' (using password: YES) (1045)
L 01/29/2014 - 14:17:07: [amxbans_main.amxx] [AMXBans] Query statement:
L 01/29/2014 - 14:17:13: [amxbans_main.amxx] [AMXBans] Connection failed!
L 01/29/2014 - 14:17:13: [amxbans_main.amxx] [AMXBans] Threaded Query Error, Place: 17
L 01/29/2014 - 14:17:13: [amxbans_main.amxx] [AMXBans] Message: Access denied for user 'elitesho_amx'@'80.72.34.130' (using password: YES) (1045)

 

Tak w cpanel > menedzer zdalnego polaczenia Mysql (- Od strony proserwer.pl)

Adresy z przydzielonym dostępem
127.0.0.1
 
79.133.192.40

Użytkownik Avamers edytował ten post 29.01.2014 14:48


#10 master522

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 100
Zaawansowany

  • Postów:237
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Mikołów
Offline

Napisano 29.01.2014 14:48   Najlepsza odpowiedź

Dodałeś tam ?
79.133.192.40
dodaj
80.72.34.130

  • +
  • -
  • 2

#11 Avamers

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:51
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 29.01.2014 15:57

Dodałeś tam ?

79.133.192.40
dodaj
80.72.34.130

JEST ! Działa wybawco :D

 

+ zmienilem amxbansa na 1.5.1 z bugfixem (Chyba lepiej jest tak slyszalem..)







Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: gmamxbans

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych