Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Crash SerweraCrash


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Michu22

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:17
  • Imię:krzysiek
  • Lokalizacja:oslo
Offline

Napisano 01.12.2013 13:53

Witam mam problem z serwerem mianowicie sie Crashuje i nie moge dojść do tego co jest tego przyczyną mianowicie odczytanie z logów to wnioskuje silnik coda ale nie wiem to tam moze byc źle pisze takie coś i nie wiem co juz z tym zrobic...

 

L 11/30/2013 - 15:59:00: [AMXX] Run time error 10 (plugin "qtm_codmod.amxx") (native "set_pev") - debug not enabled! 


  • +
  • -
  • 0

#2 Szymon035

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 79
Zaawansowany

  • Postów:570
  • Steam:steam
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Katowice / Żory
Offline

Napisano 01.12.2013 14:15

dopisz debug do tego pluginu


  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#3 Michu22

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:17
  • Imię:krzysiek
  • Lokalizacja:oslo
Offline

Napisano 01.12.2013 14:26

Właśnie dopisałem ale to i tak nic nie dało,dalej ten sam problem


  • +
  • -
  • 0

#4 Szymon035

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 79
Zaawansowany

  • Postów:570
  • Steam:steam
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Katowice / Żory
Offline

Napisano 01.12.2013 14:30

Widocznie źle coś wpisałeś bo w logu:

L 11/30/2013 - 15:59:00: [AMXX] Run time error 10 (plugin "qtm_codmod.amxx") (native "set_pev") - debug not enabled!

Pisze nie właczono debugowania w tym pluginie


  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#5 Michu22

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:17
  • Imię:krzysiek
  • Lokalizacja:oslo
Offline

Napisano 01.12.2013 14:36

no wpisałem tak qtm_codmod.amxx debug


  • +
  • -
  • 0

#6 Szymon035

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 79
Zaawansowany

  • Postów:570
  • Steam:steam
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Katowice / Żory
Offline

Napisano 01.12.2013 14:43

A zmieniłeś mape lub zrobiłeś restart serwera?

Wklej logi z serwera co teraz wyskakuje


  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#7 Michu22

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:17
  • Imię:krzysiek
  • Lokalizacja:oslo
Offline

Napisano 01.12.2013 14:46

chilka po zmanie mapy ci wkleje


  • +
  • -
  • 0

#8 Michu22

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:17
  • Imię:krzysiek
  • Lokalizacja:oslo
Offline

Napisano 01.12.2013 14:48

L 12/01/2013 - 15:10:37: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 12/01/2013 - 15:10:37: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "amxbans_main.amxx")
L 12/01/2013 - 15:10:37: [AMXX] Run time error 10: native error (native "SQL_ThreadQuery")
L 12/01/2013 - 15:10:37: [AMXX]    [0] check_flag.inl::check_flagged (line 36)
L 12/01/2013 - 15:10:37: [AMXX]    [1] check_player.inl::check_player_ (line 100)
L 12/01/2013 - 15:10:37: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 12/01/2013 - 15:10:37: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "amxbans_main.amxx")
L 12/01/2013 - 15:10:37: [AMXX] Run time error 10: native error (native "SQL_ThreadQuery") 

  • +
  • -
  • 0

#9 Szymon035

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 79
Zaawansowany

  • Postów:570
  • Steam:steam
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Katowice / Żory
Offline

Napisano 01.12.2013 14:49

Tu masz podobny temat jak to naprawić:

http://amxx.pl/topic...ql-threadquery/


  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych