Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Diablo Mod Core 1.2.1 Betaby DarkGL

diablo mod core beta darkgl

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
31 odpowiedzi w tym temacie

#21 damian1818

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:20
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Chorzów
Offline

Napisano 17.02.2014 01:08

ndal mam ten problem a mam coś zmieniac w plikach icn czy innch a jakie moduły mają być odblokowane pierwszy raz mam tego diablo i poprostu nie wiem
L 02/17/2014 - 01:09:13: Log file started (file "cstrike/addons/amxmodx/configs/diablo.log") (game "cstrike") (amx "1.8.2-dev")
L 02/17/2014 - 01:09:13: sqlStartHandle: Error on Table query: Unknown MySQL server host 'host' (1)
L 02/17/2014 - 01:09:13: sqlStartHandle: Could not connect to SQL database.
A mam jeszcze taki bład
L 02/17/2014 - 00:54:38: Start of error session.
L 02/17/2014 - 00:54:38: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")
L 02/17/2014 - 00:54:38: Expected 0 parameters, got 1
L 02/17/2014 - 00:54:38: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo_nowe.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!
L 02/17/2014 - 00:54:38: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/17/2014 - 00:56:17: Start of error session.
L 02/17/2014 - 00:56:17: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")
L 02/17/2014 - 00:56:17: Expected 0 parameters, got 1
L 02/17/2014 - 00:56:17: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo_nowe.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!
L 02/17/2014 - 00:56:17: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/17/2014 - 00:57:47: Start of error session.
L 02/17/2014 - 00:57:47: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")
L 02/17/2014 - 00:57:47: Expected 0 parameters, got 1
L 02/17/2014 - 00:57:47: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo_nowe.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!
L 02/17/2014 - 00:57:47: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/17/2014 - 00:58:25: Start of error session.
L 02/17/2014 - 00:58:25: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")
L 02/17/2014 - 00:58:25: Expected 0 parameters, got 1
L 02/17/2014 - 00:58:25: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo_nowe.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!
L 02/17/2014 - 00:58:25: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/17/2014 - 01:07:48: Expected 0 parameters, got 1
L 02/17/2014 - 01:07:48: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo_nowe.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!
L 02/17/2014 - 01:07:48: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/17/2014 - 01:09:13: Start of error session.
L 02/17/2014 - 01:09:13: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140217.log")
L 02/17/2014 - 01:09:13: Expected 0 parameters, got 1
L 02/17/2014 - 01:09:13: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo_nowe.amxx") (native "ExecuteForward") - debug not enabled!
L 02/17/2014 - 01:09:13: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

  • +
  • -
  • 0

#22 Aemiksowy

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 34
Życzliwy

  • Postów:222
  • Lokalizacja::)
Offline

Napisano 17.02.2014 17:40

Ja nie wiem czy to w ogóle jest poprawny host, natomiast zastanawia mnie czy zezwoliłeś na połączenie.

 



#23 damian1818

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:20
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Chorzów
Offline

Napisano 17.02.2014 17:51

Tak jest zezwolenie bo musiałem dodac adres ip serwa
próbowałem przez hosta "ip" "localhost" "ares strony ale bez http i www"
Jakie moduły mogą być zablokowane a moduł sqlite ma byc wyłączony ?
Robiłem nawet już tak
//sql
diablo_host host "6.29.19.160"
diablo_user user "p368124_kasta"	
diablo_pass pass "******"
diablo_db db "p368124_diablo"
//sql
diablo_host "6.29.19.160"
diablo_user "p368124_kasta"	
diablo_pass  "******"
diablo_db "p368124_diablo"
I nadal nic a w sql.cfg mam coś wpisywać ?

Użytkownik damian1818 edytował ten post 17.02.2014 17:54

  • +
  • -
  • 0

#24 damian1818

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:20
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Chorzów
Offline

Napisano 17.02.2014 18:13

Ma być diablo_host host "46.29.19.160" Sorki że post postem ale nie mogłem już go edytować
  • +
  • -
  • 0

#25 Zabijaka Gryps

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 266
Wszechwidzący

  • Postów:563
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Świdnica
Offline

Napisano 17.02.2014 18:19

Wywal tą pierwszą część, tylko zostaw
diablo_host "46.29.19.160"
diablo_user "p368124_kasta"	
diablo_pass  "******"
diablo_db "p368124_diablo"

  • +
  • -
  • 0

#26 damian1818

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:20
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Chorzów
Offline

Napisano 17.02.2014 18:25

Nadal nic ciągle te same logi
a w sql.cfg mac też to dać i w amxx.cfg (tam tego nie dawałem)
sqlite w modules.ini mam wyłaczone mam załaczyć bo mysql mam załaczone
Jak wejde w baze danych to mi pisze adres localhost ma to znaczenie ( ale w www... mam adres ip)
Dawno nic nie robiłem z diablo dlatego nie wiem a te jest inne trocha

Użytkownik damian1818 edytował ten post 17.02.2014 18:26

  • +
  • -
  • 0

#27 Onyke

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 705
Guru

  • Postów:2178
Offline

Napisano 17.02.2014 19:09

Załóż nowy osobny temat


  • +
  • -
  • 0

#28 damian1818

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:20
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Chorzów
Offline

Napisano 25.02.2014 02:01

Nie idzie wybrać klasy ( Wybieram klase np.mnich i pisze Wszystkie skille klasy zostana zaladowane przy ponownym odrodzeniu ! ) I odrazam się i znowu mam wybrac klasę i tak ciągle Sql działa prawidłowo
glut (25.02.2014 12:17):
Załóż nowy temat ze swoim problemem

  • +
  • -
  • 0

#29 Pheronike

    Nowy

  • Girl

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 04.04.2014 03:51

Jak mogę podmienić model noża ninji?

Zmieniałam .mdl w cstrike/models/diablomod

z v_ninja.mdl na mój własny z tą samą nazwą. Wygląd pozostawał po starym mdlku, jak to zmienić?


  • +
  • -
  • 0

#30 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 04.04.2014 07:44

Jak mogę podmienić model noża ninji?

Zmieniałam .mdl w cstrike/models/diablomod

z v_ninja.mdl na mój własny z tą samą nazwą. Wygląd pozostawał po starym mdlku, jak to zmienić?

w sma od ninji

new NINJA_VIEW[]       = "models/diablomod/v_ninja.mdl"

  • +
  • -
  • 0

#31 Tylepowiem

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:90
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:NML
Offline

Napisano 04.04.2014 10:29

1. nie działa wybór klas - po wpisaniu /klasa nic sie nie pojawia

2. nie działa motd z opisem kazdej klasy, tzn motd wyskakuje ale puste bez żadnego opisu :)


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_ED0302_C7980A_FFFFFF_0510E5.png

 

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png


#32 Pheronike

    Nowy

  • Girl

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 04.04.2014 15:09

 

Jak mogę podmienić model noża ninji?

Zmieniałam .mdl w cstrike/models/diablomod

z v_ninja.mdl na mój własny z tą samą nazwą. Wygląd pozostawał po starym mdlku, jak to zmienić?

w sma od ninji

new NINJA_VIEW[]       = "models/diablomod/v_ninja.mdl"

Znalazłam to, podmieniłam nazwę na v_ninja.mdl, zrestartowałam serwer, i dalej tkwię w miejscu :D

 

 

@Edit, dlaczego w folderze amxmodx/scripting/klasy znajdują się pliki o końcówce amxx, Tym bardziej że to nie są wszystkie klasy a... ' wybrane ' ?


Użytkownik Pheronike edytował ten post 04.04.2014 15:17

  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: diablo, mod, core, beta, darkgl

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych