Total OverDose Mod
emblaze
29.06.2009
chodzi Ci o to: "tylko tryb DeathMatch" ? według mnie to niezbędne bo ktoś pomyśli, że zadziała bez DM a później będzie wnerwiał, że nie działaTylko ten opis nie potrzebny moim zdaniem.

Właśnie też to zauważyłem, i nie mam pomysłów jak to naprawić, może coś pomyśle jeszcze.@Edit
Zapomniałem o bugu
- Kupując Golden Gun, robiąc przybliżenie i zmieniając na inną broń mamy zoom w innej broni, swoją drogą fajnie to wygląda przy "krowie"

gk62
30.06.2009

Czy da radę zrobić tu respy na całej mapie? I nieograniczony czas rundy? Gość bierze el toro, na resp przeciwnika, wycina wszystkich, wybiera V>9>1>V>4 i znowu wycina, zbierając kasę na następne el toro.
A czas rundy - kończy się czas i jesli ktoś żyje, np Tornado, po respawnie psuje mu się grawitacja, jeśli się ma usp i DGL (golden gun) zostaje usp, jeśli się go trzymało a golden znika
Poradziłby drogi autor cos?

emblaze
30.06.2009
toCzy da radę zrobić tu respy na całej mapie?
można ustawić na 9 min max przez komende mp_roundtimeI nieograniczony czas rundy?
w next wersji postaram się to naprawić :>Tornado, po respawnie psuje mu się grawitacja
znaczy ? Jak się mam GG i usp i koniec rundy trzymasz usp do GG znika ? Mi się tak nie robi ;>jeśli się ma usp i DGL (golden gun) zostaje usp, jeśli się go trzymało a golden znika
@aktualizajca v1.4 usunięcie błędu znikającej grawitacji tornada po spawnie
gk62
01.07.2009
znaczy ? Jak się mam GG i usp i koniec rundy trzymasz usp do GG znika ? Mi się tak nie robi ;>
Mnie się tak robiło

gk62 napisał/a:
Czy da radę zrobić tu respy na całej mapie?
to
Więc trzeba pogadać z Portkiem, żeby dodał

gk62 napisał/a:
I nieograniczony czas rundy?
można ustawić na 9 min max przez komende mp_roundtime
Na pewno będzie lepiej się grało

Btw: Gratki świetnego moda.
emblaze
01.07.2009

na day of the dead znikają bronie

METALOWIEC
10.07.2009

I do tego na podstawie świetnej gry

Przydałoby się więcej Loco Movies np. El Mariachi - 2 machineguny + wiecej hp i armor + nie mozesz biegac (tylko wolne chodzenie)

Sorka za pisownie ale mam skrecona reke i zle sie pisze

Ocena: 11/10

Bedziesz jeszcze go rozwijał?
![:]](https://amxx.pl/public/style_emoticons/default/cwaniak.gif)
emblaze
11.07.2009
zrobiłbym to, tylko, że modelu nie mamPrzydałoby się więcej Loco Movies np. El Mariachi - 2 machineguny + wiecej hp i armor + nie mozesz biegac (tylko wolne chodzenie)

A co do rozwijania, to jedynie jak ktoś jakąś propozycje walnie

ps. sorki za mini odkop, ale chciałem na pytanie odpowiedzieć

adekpp
28.12.2009

Mod_LoadBrushModel: models/total_overdose/tornado.mdl has wrong number (1297369148 should be 30)
Serwer się odpala... łącze się z nim ściąga mi pliki i przy ściąganiu wywala z CSa i ten błąd pokazuje.
'''
sprawdziłem u kumpla i ma to samo.
Użytkownik adekpp edytował ten post 28.12.2009 15:32
emblaze
01.01.2010