Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] Plugin który dodaje monety i exp za podlozenie paki itp ...


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 corel

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:216
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Świdnica
Offline

Napisano 07.10.2013 21:40

Witam poszukuję pluginu który po podłożeniu paki , zniszczeniu celu , wygraniu rundy itp dodaje expa i monety , wygląda to mniej wiecej tak :

 

[COD:MW] Dostales 100 doswiadczenia za podlozenie bomby.

 

[COD:MW] Dostales 30 doswiadczenia za zniszczenie celu

[COD:MW] Dostales 40 doswiadczenia i 14 monet za wygrana runde.


  • +
  • -
  • 0

PCL.PL znowu powraca ! Zapraszam serdecznie :)


#2 corel

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:216
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Świdnica
Offline

Napisano 17.10.2013 22:53

F5


  • +
  • -
  • 0

PCL.PL znowu powraca ! Zapraszam serdecznie :)


#3 mastah7991

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 146
Zaawansowany

  • Postów:388
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 18.10.2013 07:40

monety dostajesz tylko za wygraną rundę czy też za reszte tzw

 

za pake i zniszczenie celu

 

i co z hostami ?


  • +
  • -
  • 0

#4 corel

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:216
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Świdnica
Offline

Napisano 19.10.2013 22:50

na razie to monet nie dostaje ;> a chciałbym dostawać za :

uratowanie hostów , nie pozwolenie uratowania hostów, podłożenie paki , rozbrojenie paki , wygrana runda


  • +
  • -
  • 0

PCL.PL znowu powraca ! Zapraszam serdecznie :)


#5 corel

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:216
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Świdnica
Offline

Napisano 29.10.2013 20:06

refresh


  • +
  • -
  • 0

PCL.PL znowu powraca ! Zapraszam serdecznie :)


#6 mastah7991

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 146
Zaawansowany

  • Postów:388
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 31.10.2013 08:34

jaka jest różnica między

nie pozwolenie uratowania hostów, (TT)

wygrana runda ?

 

czyli jak nie pozwolą uratować hostów to mają dostawać 2x monet więcej O.o ?


  • +
  • -
  • 1

#7 corel

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:216
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Świdnica
Offline

Napisano 31.10.2013 16:41

No teoretycznie nie ma ale można zrobić z tymi monetami żeby wyświetlało ? [COD:MW] Dostales 40 doswiadczenia i 14 monet za wygrana runde.


  • +
  • -
  • 0

PCL.PL znowu powraca ! Zapraszam serdecznie :)


#8 mastah7991

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 146
Zaawansowany

  • Postów:388
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 01.11.2013 02:26

to tak 

pod define dodajesz 

native cod_get_user_coins(id); // zwraca ilosc monet
native cod_set_user_coins(id, wartosc); // ustawia ilosc monet

szukasz 

client_print(id, print_chat, "[COD:MW] Dostales %i doswiadczenia za wygrana runde.", doswiadczenie_za_wygrana);

nad tym dodajesz i tu masz 2 opcje

A) za wygraną zawsze tyle samo Monet ( w tym przypadku 10 )

		new iledostajesz = 10;
		cod_set_user_coins(id, cod_get_user_coins(id)+iledostajesz)

B) różne liczby ( przedział od 1 do 16)

	new iledostajesz = random_num(1, 16);
		cod_set_user_coins(id, cod_get_user_coins(id)+iledostajesz)

a potem zamieniasz

client_print(id, print_chat, "[COD:MW] Dostales %i doswiadczenia za wygrana runde.", doswiadczenie_za_wygrana);

na

client_print(id, print_chat, "[COD:MW] Dostales %i doswiadczenia i %i monet za wygrana runde.", doswiadczenie_za_wygrana, iledostajesz);

  • +
  • -
  • 1

#9 corel

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:216
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Świdnica
Offline

Napisano 01.11.2013 19:19

Działa , lecą + :)
 / do zamkniecia


  • +
  • -
  • 0

PCL.PL znowu powraca ! Zapraszam serdecznie :)


#10 sebul

    Godlike

  • Junior Admin

Reputacja: 2016
Godlike

  • Postów:5411
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 02.11.2013 00:39

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Generator tabeli expa - aż do 103600 poziomu




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych