Witam zrobiłem Vipa przez Generator Vip i dałem większe obrażenia o 35 i zaznaczyłem %szansa i ładnie wszystko działa lecz nie mam większych obrażeń z niczego.
Proszę jak najszybciej o pomoc.
Tutaj podaje plik sma.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 12.08.2013 14:43
Witam zrobiłem Vipa przez Generator Vip i dałem większe obrażenia o 35 i zaznaczyłem %szansa i ładnie wszystko działa lecz nie mam większych obrażeń z niczego.
Proszę jak najszybciej o pomoc.
Tutaj podaje plik sma.
Napisano 13.08.2013 11:29
znajdz public takeDamage oraz zamień go
Na kod poniżej, który (tak było ustalone w kodzie), daje dodatkowe obrażenia tylko drużynie CT
public takeDamage(this, idinflictor, idattacker, Float:damage, damagebits){ if(((IsPlayer(idattacker) && is_user_connected(idattacker) && g_Vip[idattacker] && (ioid=idattacker)) || (ioid=pev(idinflictor, pev_owner) && IsPlayer(ioid) && is_user_connected(ioid) && g_Vip[ioid]))){ if(get_user_team(ioid)==2){ SetHamParamFloat(4, damage*(100+35)/100); return HAM_HANDLED; } } return HAM_IGNORED; }
Na kod poniżej, który daje dodatkowe obrażenia każdemu
public takeDamage(this, idinflictor, idattacker, Float:damage, damagebits){ if(((IsPlayer(idattacker) && is_user_connected(idattacker) && g_Vip[idattacker] && (ioid=idattacker)) || (ioid=pev(idinflictor, pev_owner) && IsPlayer(ioid) && is_user_connected(ioid) && g_Vip[ioid]))){ SetHamParamFloat(4, damage*(100+35)/100); return HAM_HANDLED; } return HAM_IGNORED; }
Napisano 13.08.2013 15:33
Dziękuje rozwiązane masz plusa.
Close
Napisano 13.08.2013 16:11
Inny
Kupię Paczke DeathrunNapisany przez benko345, 18.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kupię gotową paczkę DiabloMod bez BUGÓW!Napisany przez Mefedroniarz, 26.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
AMX-X Bans - Nowoczesny rework standardowego AmxbansaNowy skrypt AMX-X Bans Napisany przez Mesharsky, 18.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kasowanie statystyk BF2 po kompilacji.Napisany przez kaszkaj, 08.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Velocity do różnych broni Paintball i dodanie shotgun'a jako markerPaintball Napisany przez Arki, 29.10.2024 ![]() |
|
![]() |
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych