Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

[ROZWIĄZANE] Jak zrobić taką informacje po wpisaniu /klasa

cod nowy

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 dredziox

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:186
Offline

Napisano 29.07.2013 13:33

Witam

Jak zrobić taką informacje po wpisaniu /klasa

http://tinypic.com/r/27zd6kj/5

Chodzi mi o to procod



#2 QuatZo

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:71
  • Lokalizacja:Btm
Offline

Napisano 29.07.2013 14:12

To się nazywa "Frakcje". Poradnik, jak to zrobić masz tutaj <--- KLIK!


  • +
  • -
  • 0

#3 dredziox

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:186
Offline

Napisano 29.07.2013 17:35

Nie chodzi mi o frakcje Ty wógle przeczytałeś temat do końca? :)

Chodzi mi o tej informacje pod frakcjami.



#4 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 29.07.2013 21:22

^n^n\r[COD] \yWlasnie cos tam cos tam dopisac do ostatniej frakcji
  • +
  • -
  • 1

#5 dredziox

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:186
Offline

Napisano 29.07.2013 21:37

Dzięki za pomoc :)

Jak będzie miał ktoś czas zapraszam do zerknięcia :)

http://amxx.pl/topic...a-wyglądu-hudu/



#6 dredziox

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:186
Offline

Napisano 29.07.2013 23:02

Sorki jednak mam jeszcze problem.

Ponieważ ja mam frakcje w silniku coda

Czyli mam zrobić nową frakcje ?

    if(equali(nazwy_klas[ilosc_klas],"")){
        frakcja_klas[ilosc_klas] = "^n^n\r[COD] \yWlasnie cos tam cos tam dopisac do ostatniej frakcji";    
}



#7 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 30.07.2013 14:39

Najlepiej dopisz to do ostatniej frakcji w cod-frakcje.ini np. [klasa]xXx[frakcja]\y(\rPREMIUM\y)^n^n\r[COD] \y cos tam cos tam ^n^n\r[COD] \yWlasnie cos tam cos tam dopisac do ostatniej frakcji
  • +
  • -
  • 0

#8 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 30.07.2013 14:40

Skopiowalo mi sie ;)
  • +
  • -
  • 0

#9 dredziox

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:186
Offline

Napisano 30.07.2013 15:01

Ale mi czyta frakcje tylko  z silnika xD



#10 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 30.07.2013 22:52

To w ostatniej frakcji to dopisz
  • +
  • -
  • 0

#11 dredziox

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:186
Offline

Napisano 31.07.2013 14:06

Wpisywałem już tak:

 

    if(equali(nazwy_klas[ilosc_klas],"")){

        frakcja_klas[ilosc_klas] = "^n^n\r[COD] \yWlasnie cos tam cos tam dopisac do ostatniej frakcji";    

}

 

I albo nie dało się kompilować albo nie działało..



#12 ka.linux

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 46
Pomocny

  • Postów:78
  • GG:
  • Imię:Marek
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 01.08.2013 09:39

Nie ma to jak ss'y z mojego COD'a ; /

Znajdź:

public WybierzKlase(id)

Przed:

menu_setprop(menu, MPROP_EXITNAME, "Wyjdz");

Dodaj:

menu_addtext(menu, "Twoj wlasny tekst", 0);

Możesz używać w tekście \r itd

\r - czerwony

\d -szary

\y - zolty

\w - bialy

 

 


  • +
  • -
  • 1

POMAGAM PŁATNIE NA PROŚBĘ!


#13 dredziox

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:186
Offline

Napisano 06.08.2013 04:11

Wszystko działa jak powinno.

Dzięki za pomoc.



#14 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 06.08.2013 09:58

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0

b_560_95_1.png






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych