Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Stary

Eog

cod stary

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 StormShadow

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:79
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 19.07.2013 19:06

Witam, poszukuje Exp nocny na coda starego. Wiem że był taki plugin bo go widziałem ale nie moge go teraz znaleść. Szukałem z 30 min. I jeszcze jak się go ustawiało bo nie pamiętam ? Jak chce exp x2 to ustawiam np normalnie 300 a tam 600 i za pake 100 a tam 200 ? Czy tylko mnożnik się wpisuje ? Ps.Jeżeli masz pisac ze szukanei nie boli, lub jeżeli chcesz pisać bym zaaktualizował coda do nowej wersi to sobie odpuść ;)
  • +
  • -
  • 0

#2 Andrzejek

    Ucze się :]

  • Power User

Reputacja: 131
Zaawansowany

  • Postów:1300
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Andrzej
  • Lokalizacja:Wadowice
Offline

Napisano 19.07.2013 19:49

Szukałem 30 sek : http://amxx.pl/topic...9-nocny-exp-x2/


  • +
  • -
  • 0

Mam do sprzedania pluginy AMXX pod serwery typu, JB, ONLY DD2, ZOMBIE, COD MOD, DR i inne...

 

Jeżeli jesteś zainteresowany(a), napisz na PW lub GG 42384104


#3 StormShadow

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:79
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 20.07.2013 09:13

Bo jesteś tępy ;) I nie umiesz czytać :) WIesz co znaczy cod stary ?
  • +
  • -
  • -2

#4 Jak się nazwać

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 170
Profesjonalista

  • Postów:617
  • Imię:a
  • Lokalizacja:a
Offline

Napisano 20.07.2013 09:20


Bo jesteś tępy ;)

A ty jeszcze głupszy, tak trudno zmienić tą linijkę na cvary, które są w starym codzie (o ile nie są takie same, nie pamiętam)

server_cmd("cod_killxp %i;cod_bombxp %i", get_pcvar_num(pcvarExpzazabojstwo), get_pcvar_num(pcvarExpzapake));


  • +
  • -
  • 0
Pisze na zamówienie statystyki pod nvault. GG: 15600964

#5 Andrzejek

    Ucze się :]

  • Power User

Reputacja: 131
Zaawansowany

  • Postów:1300
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Andrzej
  • Lokalizacja:Wadowice
Offline

Napisano 20.07.2013 09:45

Bo jesteś tępy ;) I nie umiesz czytać :) WIesz co znaczy cod stary ?

 

No to miłego, bo przeczytałem dokładnie, ja tego co ci podałem używam u siebie na starym codzie i jakoś śmiga tylko trzeba pomyśleć i dodać do pluginu moda. Poradnik prosty Ci zrobię:

 

Na początek pod

 

#define AUTHOR "QTM_Peyote"

 

dodajesz to:

 

#define minut(%1) ((%1)*60.0)

new bool:aktywne;

new pcvarOdgodziny, pcvarDogodziny, pcvarExpzazabojstwo, pcvarExpzapake;

 

Następnie do

 

public plugin_init()

 

dodajesz na samym końcu

 

pcvarOdgodziny = register_cvar("eog_expodgodziny", "21");
    pcvarDogodziny = register_cvar("eog_expdogodziny", "8");
    pcvarExpzazabojstwo = register_cvar("eog_killxp", "50");
    pcvarExpzapake = register_cvar("eog_winxp", "100");
    
    register_concmd("eog_przeladuj", "Sprawdz", ADMIN_KICK);
    
    set_task(1.0, "Sprawdz");
    set_task(200.0, "PokazInfo", _, _, _, "b");

 

Na końcu kodu dodajesz:

 

public Sprawdz()    
{            
    new timestr[3];
    get_time("%H", timestr, 2);
    new godzina = str_to_num(timestr);
    new odgodziny = get_pcvar_num(pcvarOdgodziny), dogodziny = get_pcvar_num(pcvarDogodziny);
    
    if(odgodziny > dogodziny)
    {
        if(godzina >= odgodziny || godzina < dogodziny)
            aktywne = true;
    }
    else    
    {
        if(godzina >= odgodziny && godzina < dogodziny)
            aktywne = false;
    }                                        
    
    get_time("%M", timestr, 2);
    
    new minuta = str_to_num(timestr);
    set_task(minut(60-minuta), "Sprawdz");
    
}
public PokazInfo()
    ColorChat(0, GREEN, "Od godziny 21 do godziny 8 jest 2x wiekszy exp!");

 

Teraz w

 

public Death()

 

To zamień to:

 

nowe_doswiadczenie += doswiadczenia_za_zabojstwo;

 

na to:

 

if(aktywny)
            nowe_doswiadczenie +=get_pcvar_num(pcvarExpzazabojstwo);
        else if(!aktywny)
            nowe_doswiadczenie += doswiadczenia_za_zabojstwo;

 

I tak samo zrób przy wygraniu rundy


  • +
  • -
  • 0

Mam do sprzedania pluginy AMXX pod serwery typu, JB, ONLY DD2, ZOMBIE, COD MOD, DR i inne...

 

Jeżeli jesteś zainteresowany(a), napisz na PW lub GG 42384104






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod stary

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych