Czas Online
Misiaczek ;c
27.10.2013
Żeby nie było iż temat umarł
a więc w dordze jest wersja 2.2.0, a w niej
Gotowe
Nowe Formatowanie Czasu graczy funkcja Time::fomat($czas)
Nowe Formatowanie Pierwszego i Ostatniego Wejścia funkcja Date::format($time)
Rozbicie pliku config.php (usunięcie Classy)
Dodanie folderu class a w nim plików Czas.php oraz DataTime.php
Do zrobienia
Zmniejszenie wielkości pliku CSS
Dodanie Miejsca?
BlackDead
27.10.2013
Ja mam propozycje
Nie wiem czy dasz rade,ale dobra by była taka "szukajka" co pokazuje zaraz po wipisaniu kawałku tekstu lub np. żeby szukało słowa w nicku.
Twedy można by wpisać np. sam klan i by znalazło wszystkich graczy w tym klanie
Misiaczek ;c
27.10.2013
Ja mam propozycje
Nie wiem czy dasz rade,ale dobra by była taka "szukajka" co pokazuje zaraz po wipisaniu kawałku tekstu lub np. żeby szukało słowa w nicku.Twedy można by wpisać np. sam klan i by znalazło wszystkich graczy w tym klanie
ona tak działa
BlackDead
28.10.2013
Ja mam propozycje
Nie wiem czy dasz rade,ale dobra by była taka "szukajka" co pokazuje zaraz po wipisaniu kawałku tekstu lub np. żeby szukało słowa w nicku.Twedy można by wpisać np. sam klan i by znalazło wszystkich graczy w tym klanie
ona tak działa
Sory,pomyliłem się bo chyba w starej wersji było inaczej.
Nawet nie sprawdziłem,ze u mnie wyszukuje elegancko kawałki słów cp widać na ss'ie:
Użytkownik BlackDead edytował ten post 28.10.2013 15:40
Maniuś1988
14.11.2013
A ja mam takie pytanie, czy można konkretne osoby by tylko zliczało? Chodzi mi o samych adminów ???
BlackDead
15.11.2013
A ja mam takie pytanie, czy można konkretne osoby by tylko zliczało? Chodzi mi o samych adminów
???
w starej wersji się dało.
mastah7991
15.11.2013
nie wiem czy tutaj to jest ( nie mogę znaleźć ) ale może jakiś natyw podliczający godziny przegrane gracza o id przyda się to w jakiś innych pluginach
Zabijaka Gryps
18.11.2013
danko77
24.11.2013
Welcome. I installed this plugin on my server, all good until one player reaches 20h played. After passing 20h, show script 02h not 20h.
Załączone pliki
freetu
24.11.2013
you have to install latest version 2.1.0
Misiaczek ;c
25.11.2013
Info
Nowe Formatowanie Czasu graczy funkcja Time::fomat($czas)
Nowe Formatowanie Pierwszego i Ostatniego Wejścia funkcja Date::format($time)
Rozbicie pliku config.php (usunięcie Classy)
Dodanie folderu class a w nim plików Czas.php, Data.php, Time.php
Aktualizacja CSS do najnowszej wersji
Pomysły?
Jak macie pomysł co dodac to napiszcie mi na pw, przewyduje wydanie wersji 2.2.0 w tym tygodniu
mucek181
10.12.2013
Witam ja mam taki problem ze nie moze mi sie serwer polaczyc wszystko zrobilem dobrze tak jak trzeba ale nadal sie nie laczy www jest na proserwery.pl. Pokaze teraz error logi i pliki jak je wypelniam.
Error_logi:
L 12/10/2013 - 13:02:06: Start of error session. L 12/10/2013 - 13:02:06: Info (map "de_westwood") (file "addons/amxmodx/logs/error_20131210.log") L 12/10/2013 - 13:02:06: [AMXX] Plugin ("czas_online.amxx") is setting itself as failed. L 12/10/2013 - 13:02:06: [AMXX] Plugin says: Brak polaczenia z baza danych L 12/10/2013 - 13:02:06: [AMXX] Run time error 1 (plugin "czas_online.amxx") - forced exit
tutaj pokaze jak wszystko wypelniam:
config.php (strona dziala ok ale podaje w razie czego bo moze faktycznie cos nie zrobilem do konca):
// ------------------------ // Host bazy danych // ------------------------ $CONFIG['db_host'] = '127.0.0.1'; // ------------------------ // Użytkownik bazy danych // ------------------------ $CONFIG['db_user'] = 'tu podaje nazwe uzytkownika MYSQL'; // ------------------------ // Hasło użytkownika bazy danych // ------------------------ $CONFIG['db_pass'] = 'tutaj haslo do MYSQL'; // ------------------------ // Nazwa bazy danych // ------------------------ $CONFIG['db_name'] = 'baze danych MYSQL'; // ------------------------ // Tabela czasu xD // ------------------------ $CONFIG['db_table'] = 'players_time';
Plik czas_online.sma:
new sqlConfig[ ][ ] = { "www.twojanazwa.xaa.pl", "uzytkownik", "haslo", "baza danych"
Wiec w czym tkwi problem?
Podaje jeszcze moduly:
;;; ; To enable a module, remove the semi-colon (;) in front of its name. ; If it's not here, simply add it its name, one per line. ; You don't need to write the _amxx part or the file extension. ;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;; SQL Modules usually need to be enabled manually ;; ;; You can have any number on at a time. Use ;; ;; amx_sql_type in sql.cfg to specify the default ;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; mysql ;sqlite ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;; Put third party modules below here. ;; ;; You can just list their names, without the _amxx ;; ;; or file extension. ;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;; These modules will be auto-detected and loaded ;; ;; as needed. You do not need to enable them here ;; ;; unless you have problems. ;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; fun engine fakemeta geoip sockets regex nvault cstrike csx hamsandwich
Użytkownik mucek181 edytował ten post 10.12.2013 13:30
BlackDead
10.12.2013
Mogłeś napisać gdzie masz baze.
Ustaw aby z bazą mogły łączyć się inne ip.Dodaj ip serwera lub % (wszystko może się łączyć).