Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
* * * * * 2 głosy

Czas OnlineSkrypt zlicza czas online graczy jak i adminów na serwerze

misieq czas online admin admini gracze gracz byczus

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
203 odpowiedzi w tym temacie

#61 Qmasz

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:12
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 24.07.2013 14:39

Plugin zsumuje wszystkie godziny? Np. Wczoraj grałem 2h , dzisiaj 1h , czyli będzie pokazywać że 3h grałem?


Tak dokładnie:)
Plugin działa poprawnie "+"

#62 AllegroPwa

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:120
  • GG:
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:woj.Lubelskie!
Offline

Napisano 25.07.2013 18:10

U mnie natomiast, plugin ten crashował serwer. U kumpla z sieci, również działał negatywnie...


  • +
  • -
  • 0

Wygraj Konkurs TOP 15 i zgarnij cenne nagrody! (Konta STEAM z grami Call Of Juarez The Cartel, Battlefield 3, Counter Strike 1.6 oraz PIENIĄDZE w formie przelewu bądź doładowania telefonu) Więcej szczegółów:

http://gamesign.pl/i...-15/#entry14020

Zapraszam na serwer ONLY DUST2 / INFERNO / NUKE [Gamesign.pl] - 31.186.83.163:27081

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

 


#63 Exultet

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:45
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 26.07.2013 10:04

Jednak niezlicza wszystkich czasów "w kupe" , resetuje się..:(


  • +
  • -
  • 0

Diablo Mod (UNIKAT) - Jedyny taki serwer w Polsce ! Zapraszam

IP : 193.33.177.12:27046


#64 Arexisek

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:20
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 27.07.2013 08:06

Błedy w skrypcie www, "staty adm" przenoszą na forum .

Użytkownik Arexisek edytował ten post 27.07.2013 08:11

Właściciel:CS-Fajka.eu "Jaramy sie CS-em"

#65 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 27.07.2013 12:15

Błedy w skrypcie www, "staty adm" przenoszą na forum .

Sprawdzilem, działa normalnie ;]

 

Aktualizacja do 1.2.3

Plugin został zaaktualizowany do wersji 1.2.3

Do pobrania w pierwszym poście ;)


  • +
  • -
  • 0

#66 Arexisek

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:20
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 27.07.2013 13:01

Michał :) Sprawdz - http://cs-fajka.eu/staty/aktywnosc/ .
Właściciel:CS-Fajka.eu "Jaramy sie CS-em"

#67 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 27.07.2013 13:04

poniewaz masz to w folderze :) a nie na subdomenie ;] na subdomenie normalnie działą ;)

 


  • +
  • -
  • 0

#68 Exultet

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:45
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 27.07.2013 16:00

po pobraniu najnowszej jest u mnie błąd

 

[aktywnosc_adminow.amxx] SQL Insert error: Column 'authid' cannot be null

 

Zrobiłem wszystko tak jak wcześniej..


  • +
  • -
  • 0

Diablo Mod (UNIKAT) - Jedyny taki serwer w Polsce ! Zapraszam

IP : 193.33.177.12:27046


#69 Zabijaka Gryps

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 266
Wszechwidzący

  • Postów:563
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Świdnica
Offline

Napisano 27.07.2013 18:01

Błedy w skrypcie www, "staty adm" przenoszą na forum .

Jeśli chcesz to pisz na gg/pw, przerobię Ci aby poprawnie przenosiło
  • +
  • -
  • 1

#70 Zabijaka Gryps

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 266
Wszechwidzący

  • Postów:563
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Świdnica
Offline

Napisano 28.07.2013 19:01

INSTRUKCJA EDYCJI ŚCIEŻEK

Jeśli ktoś nie ma możliwości wgrania statystyk w katalogu głównym ani stworzenia pod nie subdomeny, tylko pliki są wgrywa do podkatalogu występują problemy z przekierowaniami - odsyłacze "statystyki administracji", "statystyki graczy" oraz odsyłacze do poszczególnych stron (jeśli rankingowanych jest więcej niż 20 graczy) przekierowywują nie do podkatalogu gdzie są wgrane statystyki, tylko do katalogu głównego (czyli najczęściej do forum).
Aby to naprawić musimy leciutko zedytować pliki index.php oraz include/srodek.php. Opiszę tu jak tego dokonać. Operacja jest bardzo prosta, ogranicza się do podmiany ścieżki odsyłania, więc myślę że każdy sobie poradzi.
Dodam tylko, że w instrukcji przykładem jest sytuacja, że statystyki wgrane będą do podkatalogu aktywnosc. Jeśli ktoś ma w innym to zamiast aktywnosc podaje własną nazwę.
A więc do dzieła :)
Otwieramy plik index.php.
Szukamy:
<li><a href="/"><i class="icon-home"></i> Statystyki administracji</a></li>
Zamieniamy na:
<li><a href="/aktywnosc/"><i class="icon-home"></i> Statystyki administracji</a></li>
Szukamy:
<li><a href="/?kto=gracze"><i class="icon-home"></i> Statystyki graczy</a></li>
Zamieniamy na:
<li><a href="/aktywnosc/?kto=gracze"><i class="icon-home"></i> Statystyki graczy</a></li>
Zamykamy i zapisujemy plik.
Otwieramy plik srodek.php który znajduje się w folderze include.
Szukamy:
$targetpage='/index.php?page';
Zamieniamy na:
$targetpage='/aktywnosc/index.php?page';
Szukamy:
$targetpage = '/index.php?kto=gracze&page';
Zamieniamy na:
$targetpage = '/aktywnosc/index.php?kto=gracze&page';
Zamykami i zapisujemy plik.
Gotowe, teraz spokojnie statystyki będą działać w podkatalogu.
Gdyby ktoś pomimo poradnika miał problem z tym proszę pisać na pw/gg, pomogę.
Mam nadzieję że komuś się przyda.
Prosiłbym w miarę łaskawości MisieQ o podpięcie do pierwszego posta linku do tego tutorialu.
  • +
  • -
  • 0

#71 aka.Kamil

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:29
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Rumia
Offline

Napisano 29.07.2013 19:06

Mam pytanie czy można ten plugin wgrać na kilka serwerów ?


  • +
  • -
  • 0

#72 Zabijaka Gryps

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 266
Wszechwidzący

  • Postów:563
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Świdnica
Offline

Napisano 29.07.2013 20:07

Mam pytanie czy można ten plugin wgrać na kilka serwerów ?

Tak


  • +
  • -
  • 0

#73 aka.Kamil

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:29
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Rumia
Offline

Napisano 30.07.2013 01:01

Ale jeśli dany gracz będzie grał na dwóch serwerach z takim samym nickiem to jak będzie zaliczany mu czas? Będzie się zsumował czy odzielnie jakoś?


  • +
  • -
  • 0

#74 góruś

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 136
Zaawansowany

  • Postów:164
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Grójec
Offline

Napisano 30.07.2013 07:24

Ale jeśli dany gracz będzie grał na dwóch serwerach z takim samym nickiem to jak będzie zaliczany mu czas? Będzie się zsumował czy odzielnie jakoś?

Będzie sumowało, jak znajdziemy trochę czasu na dniach to postaramy się wprowadzić zapowiadane wcześniej zmiany.


  • +
  • -
  • 1

Piszesz na gg w sprawie pomocy? Z góry ignore, pozdrawiam.

CS 1.6 Download
Serwery CS
Cs nonsteam download


#75 Zabijaka Gryps

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 266
Wszechwidzący

  • Postów:563
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Świdnica
Offline

Napisano 30.07.2013 07:55

Ale jeśli dany gracz będzie grał na dwóch serwerach z takim samym nickiem to jak będzie zaliczany mu czas? Będzie się zsumował czy odzielnie jakoś?

Czas będzie sumowany z gry na wszystkich serwerach które mają ten plugin wgrany.

 

//Do usunięcia, nie odswiezylem i nie widziałem że góruś już odpowiedział.


Użytkownik raf790697059 edytował ten post 30.07.2013 07:58

  • +
  • -
  • 0

#76 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 04.08.2013 11:06

Aktualnie pracujemy nad 3 projketami dlatego aktualizacje się przeciągają :]

 

Robimy: Aktywnośc Adminów v2, Mini Psycho Staty, Automatyczny Sklepik CS dla naszej sieci :P wiec troche nam czas zlatuje na prace ;]

 

Ot co taka informacja ^^


  • +
  • -
  • 0

#77 HaX*

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:4
  • GG:
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Przysucha
Offline

Napisano 08.08.2013 11:22

Podczas występowania tego błędu lub podobnych do siebie serwer zaczyna się crashować.

[aktywnosc_adminow.amxx] SQL Insert error: Can't connect to MySQL server on '91.204.161.12' (110)

[aktywnosc_adminow.amxx] SQL Insert error: Lost connection to MySQL server at 'reading authorization packet', system error: 0

 

Proszę o jak najszybsze naprawienie problemu (mam 100% pewność że ten plugin powoduje crashe).

 

Pozdrawiam.


  • +
  • -
  • 0

#78 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 08.08.2013 12:32

Podczas występowania tego błędu lub podobnych do siebie serwer zaczyna się crashować.

[aktywnosc_adminow.amxx] SQL Insert error: Can't connect to MySQL server on '91.204.161.12' (110)

[aktywnosc_adminow.amxx] SQL Insert error: Lost connection to MySQL server at 'reading authorization packet', system error: 0

 

Proszę o jak najszybsze naprawienie problemu (mam 100% pewność że ten plugin powoduje crashe).

 

Pozdrawiam.

za bardzo obciazona baze masz ;] i tracie połączenie z baza


  • +
  • -
  • 0

#79 HaX*

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:4
  • GG:
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Przysucha
Offline

Napisano 09.08.2013 13:02

 

Podczas występowania tego błędu lub podobnych do siebie serwer zaczyna się crashować.

[aktywnosc_adminow.amxx] SQL Insert error: Can't connect to MySQL server on '91.204.161.12' (110)

[aktywnosc_adminow.amxx] SQL Insert error: Lost connection to MySQL server at 'reading authorization packet', system error: 0

 

Proszę o jak najszybsze naprawienie problemu (mam 100% pewność że ten plugin powoduje crashe).

 

Pozdrawiam.

za bardzo obciazona baze masz ;] i tracie połączenie z baza

 

Chyba nie wiem gdzie,wysłałem Ci wczoraj dane na PW żebyś sobie sam zobaczył,ale jak widać nie chce Ci się.


  • +
  • -
  • 0

#80 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 09.08.2013 13:12

 

 

Podczas występowania tego błędu lub podobnych do siebie serwer zaczyna się crashować.

[aktywnosc_adminow.amxx] SQL Insert error: Can't connect to MySQL server on '91.204.161.12' (110)

[aktywnosc_adminow.amxx] SQL Insert error: Lost connection to MySQL server at 'reading authorization packet', system error: 0

 

Proszę o jak najszybsze naprawienie problemu (mam 100% pewność że ten plugin powoduje crashe).

 

Pozdrawiam.

za bardzo obciazona baze masz ;] i tracie połączenie z baza

 

Chyba nie wiem gdzie,wysłałem Ci wczoraj dane na PW żebyś sobie sam zobaczył,ale jak widać nie chce Ci się.

 

Człowieku ja pracuje i nie mam czasu patrzec na te wasze pseudo sieci gdzie w pluginach nawet optymalizacji zapytan nie ma cie przez co zapychacie sobie serwery mysql i potem cuda na kiju jak znikajace lvl, cofanie expa i prolemy z pluginami macie


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: misieq, czas, online, admin, admini, gracze, gracz, byczus

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych