[ROZWIĄZANE] Problem z dostepem
jSq
29.05.2013
Zalozylem 2x ambansa na swojej stronie. Tzn zrobilem w public_html folder bany i wgralem pliki z katalogu WEB wszystko pieknie sie zainstalowalo nadalem chmody , instalacja na stronie przebiegła pomyslnie lecz potem bo kliknieciu przycisku idz do amxbans wyskakuje mi :
Jak mam to naprawic? Dodam ze mam serwer WWW z unixstorma . Wersja amxbans to GM Bans 1.6 ta lepsza
Zabijaka Gryps
29.05.2013
Nie może zalogować się do bazy danych. Sprawdz czy dobrze wpisałeś użytkownika i hasło oraz czy użytkownik bazy danych ma wszystkie uprawnienia.
Equilibrium
30.05.2013
W zezwoleniach dałeś w direct admin % lub ip serwerów? A po instalacji sprawdź config.inc.php
$config->db_host = "************"; $config->db_name = "****************"; $config->db_user = "*******"; $config->db_pass = "****";Czy ci zmieniło na dane które wpisywałeś podczas instalacji. Jeśli nie to nadaj temu plikowi chmod 777 lub jeżeli masz program obsługujący system ósemkowy 0777. I wtedy przejdź jeszcze raz do instalacji. db_host = localhost ma być jeżeli folder i baza znajdują się na tym samym hostingu. Jeśli znajdują się na różnych to podaj mu login.unixstorm.org czy coś takiego.
Kawon
30.05.2013
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,
raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL