Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
GmAMXBans

[PROBLEM PRZY INSTALACJI AMXBANS NA WWW]Mam problem przy instalacji amxbans na www!!! Pomocy!!!

gmamxbans

Najlepsza odpowiedź Masa, 17.05.2013 14:33

jak sobie z tym poradzic ;/ dodam ze cala zawartosc paczki amxbans wrzucilem do katalogu public.html/Bany i wszystko z folderu web wrzucilem tam 



Moja instalacja AmxBans przebiega tak: 

I KROK:

II KROK:

III KROK:

IV KROK:

V KROK[SPRADZENIE BAZY DANYCH WYNIK POZYTYWNY]:

VI KROK[WPISANIE WSZYSTKICH DANYCH ADMINA]:

VII KROK[BŁAD]

 

Co ja wykonuje zle :( proszę pomocy nie moge sobie z tym poradzic :(



problem naprawiony skonczona instalacja za pomocoa innej przegladarki niz google chrom a dokladnie firefoxa :D

Przejdź do postu


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Masa

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:34
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Sylwester
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 17.05.2013 13:35

Witam chciałem zainstalować sobie amxbans na www na hostingu xaa.pl
 i wszystko ładnie poszło do momentu dodania admina w instalacji i cały czas wyskakuje mi ze hasło za krótkie pole puste a wpisuje swój nick hasło i swój adres e-mail co mam z tym zrobić??


  • +
  • -
  • 0

#2 kis992

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:22
  • Lokalizacja:Czestochowa
Offline

Napisano 17.05.2013 13:42

Mam ten sam problem


  • +
  • -
  • 0

#3 Masa

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:34
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Sylwester
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 17.05.2013 14:33   Najlepsza odpowiedź

jak sobie z tym poradzic ;/ dodam ze cala zawartosc paczki amxbans wrzucilem do katalogu public.html/Bany i wszystko z folderu web wrzucilem tam 



Moja instalacja AmxBans przebiega tak: 

I KROK:

1.JPG

II KROK:

2.JPG

III KROK:

3.JPG

IV KROK:

4.JPG

V KROK[SPRADZENIE BAZY DANYCH WYNIK POZYTYWNY]:

4a.JPG

VI KROK[WPISANIE WSZYSTKICH DANYCH ADMINA]:

5.JPG

VII KROK[BŁAD]

5a.JPG

 

Co ja wykonuje zle :( proszę pomocy nie moge sobie z tym poradzic :(



problem naprawiony skonczona instalacja za pomocoa innej przegladarki niz google chrom a dokladnie firefoxa :D


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: gmamxbans

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych