Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z VIP generatorem


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Xart

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:7
  • Imię:sdasd
  • Lokalizacja:dasda
Offline

Napisano 04.05.2013 11:24

Witajcie,
dziś postanowiłem skorzystać z generatora VIP wygenerowałem swój plugin wszystko ładnie się skompilowało wrzuciłem na serwer z bf2 rank modem i działa wszystko oprócz wyświetlania się menu. Dostaje HP za zabójstwo, granaty na start tylko to menu nie działa. Poniżej zamieszczam kod będę wdzięczny jeśli ktoś powie w czym może tkwić błąd - zastanawiam się też czy to nie wina bf2 moda.

Spoiler

Z góry dziękuję i pozdrawiam.
 
Xart


Kawon (07.05.2013 11:11):
Kod w postach (np. źródło pluginu) umieszczaj w odpowiednich tagach (code/php/spoiler itp), a powyżej 200 linijek tylko w załączniku lub na wklejce.

  • +
  • -
  • 0

#2 Dziecko_neo

    Początkujący

  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:16
Offline

Napisano 04.05.2013 12:08

Jak tworzyłeś vipa, to źle wybrałes brone. Sproboj jeszcze raz i z skupieniem ;)Do tego trzeba wiedzy.



#3 Xart

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:7
  • Imię:sdasd
  • Lokalizacja:dasda
Offline

Napisano 04.05.2013 12:11

Bronie na pewno wybrałem dobrze bo robiłem to już 2 razy a tu nadal nie działa...


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych