Witamy Serdecznie,

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 27.04.2013 13:14
Witamy Serdecznie,
Napisano 29.04.2013 14:49
Witamy Serdecznie,
Zapraszamy do zakupienia serwerów w lokalizacji Warszawa - ATMAN 50% taniej !
10 jednorazowych kodów nie obejmujących przedłużeń.
PPJ2-J93R J93R-BY19 3FF2-T15P 3RMN-3FF2 KX98-35M7 9B2H-1RHP TN87-93T3 N399-E91E 1RHP-BRKJ 122P-4FFS
Pozdrawiamy.
Napisano 29.04.2013 18:25
no jak dla mnie mają bardzo dobre serwery, na serwerach malutki ping, łatwy panel w obsłudze.
Widać przyszłość tego hostingu.
Paczka map COD - http://cs-boster.pl/...ter-strike-1-6/
Paczka map AIM - http://cs-boster.pl/...ter-strike-1-6/
Counter Strike 1.6 Non Steam v23 - http://cs-boster.pl/...m-v23-download/
Counter Strike 1.6 Non Steam v32 - http://cs-boster.pl/...m-v32-download/
Counter Strike 1.6 Non Steam v52 - http://cs-boster.pl/...-non-steam-v52/
Napisano 30.04.2013 13:35
Mam u nich serwka i muszę powiedzieć, że na razie nie mam na co narzekać Zobaczymy jak będzie dalej.
Ja już wiem jak nabyć obligacje, a Ty? Może teraz troszkę w nie zainwestuję.
Napisano 30.04.2013 22:17
Firma została zarejestrowana w późniejszym terminie? Przynajmniej to wydaje się logicznym wytłumaczeniem.Witam
Chciałbym się dowiedzieć jak to jest możliwe że firma według tego co Pan napisał istnieje od maja 2012, skoro wpis w GUS pokazuje, że od 1 marca 2013
Dołączam screen
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Napisano 30.04.2013 22:25
Jakoś nie wydaje mi się że firma może istnieć legalnie jak nie jest zarejestrowana.
Napisano 30.04.2013 22:34
Nie napisałem, że musiała istnieć legalnie, ale nie rozumiem w ogóle takich pytań, tak jakbyś chciał zaszkodzić, napisali że istnieją od maja 2012, to widocznie tak było, a że zarejestrowana jako legalna firma jest trochę w późniejszym czasie, to tutaj przyczyny tego mogą być różne, może też zaszła pomyłka i chodziło o 2013 rok, nie wiem, najlepiej jakby sama firma się tutaj wypowiedziała.Jakoś nie wydaje mi się że firma może istnieć legalnie jak nie jest zarejestrowana.
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Napisano 01.05.2013 08:54
Witam
Chciałbym się dowiedzieć jak to jest możliwe że firma według tego co Pan napisał istnieje od maja 2012, skoro wpis w GUS pokazuje, że od 1 marca 2013
Dołączam screen
Witam Serdecznie,
Firma została przeniesiona na inną osobę jak i inne miasto. Natomiast serwery gier są dzierżawione bez przerwy od maja 2012 roku.
Nowe dane zostały podane wyżej więc bez sensu jest je powtarzać.
Pozdrawiam
Napisano 02.05.2013 22:34
Czy to prawda, że firma jest zarejestrowana na starszą osobę (emerytkę)?
Napisano 03.05.2013 00:04
Czy to prawda, że firma jest zarejestrowana na starszą osobę (emerytkę)?
Na starszą osobę tak, natomiast nie widzę w tym nic złego. Wszystko jest legalnie, odpowiednie wpisy są, odprowadzamy podatki, w tej chwili odnoszę wrażenie, że próbujecie zaszkodzić firmie. FiberHost nie jest marką, która działa tylko w jednej dziedzinie. Nie jest również głównym źródłem dochodu, dlatego dalsze "hejty" będą coraz bardziej żałosne.
Przypominam tylko, że nie jesteśmy jedna firma, która posiada większe zaplecze niż game hosting i jakoś nikt w tym nic złego nie widzi, wręcz odwrotnie.
Pozdrawiam
@EDIT.
Rozumiem, że wszyscy byli by usatysfakcjonowani gdyby w stat.gov.pl widniały dane 18 lataka ? Na to wygląda, bez sensu natomiast zakładać 15 firm kiedy legalnie można być pod jedną. Myślę, że na tym zakończymy tą jak, że straszną dyskusję "Firma ma większe zaplecze niż game hosting".
@@itbeta.pl
Nie jest to już pierwszy naskok ze strony użytkowników itbeta.pl jeśli chodzi o firmę, stąd ten wybuch.
Pozdrawiam
Napisano 03.05.2013 09:33
Witam,
Przepraszam bardzo, ale gdzie Pan tutaj widzi, że Państwu przeszkadzam w prowadzeniu marki? Zadałem pytanie, na które otrzymałem odpowiedź i dziękuję. Od razu wchodzi Pan w bezsensowne konwersacje, które nie powinny mieć tutaj miejsca.
Życzę powodzenia w promocji firmy.
Pozdrawiam.
Napisano 07.05.2013 17:04
Nie wiem jak was , ale mnie ta firma przekonała i niedługo zamawiam serwer
Użytkownik Nestea****Lemon edytował ten post 07.05.2013 17:05
Napisano 08.05.2013 13:37
Firma istnieje od Maja 2012 roku.
Osobiście nie skorzystam z usługi i nie będę (tak myśle) ponieważ ceny serwerów CS są przesadzone ..
Napisano 08.05.2013 14:08
Osobiście nie skorzystam z usługi i nie będę (tak myśle) ponieważ ceny serwerów CS są przesadzone ..
..
cena = jakość - tak samo jak na pukawce
Ja w niedługim czasie także mam zamiar wykupić tam serwer lecz na razie mam gdzie indziej gdyż dopiero w budowie .
Napisano 08.05.2013 14:18
Nowa wersja Tower Defense 0.2 Alpha | Inne Mody -> Nowości
Napisano 08.05.2013 14:25
..
Ja w niedługim czasie także mam zamiar wykupić tam serwer lecz na razie mam gdzie indziej gdyż dopiero w budowie
.
Mam serwery na hostingu G***S***.pl (Nie chce tutaj reklamować)
I płace 1,60zł/slot za 600FPS i tickrate 2.
Napisano 08.05.2013 15:37
Napisano 08.05.2013 15:37
Mam serwery na hostingu G***S***.pl (Nie chce tutaj reklamować)
..Firma istnieje od Maja 2012 roku.
Ja w niedługim czasie także mam zamiar wykupić tam serwer lecz na razie mam gdzie indziej gdyż dopiero w budowie.
I płace 1,60zł/slot za 600FPS i tickrate 2.
Witam Serdecznie,
Na wstępie od razu uprzedzam, że nie działam na szkodę w/w firmy.
Proszę zamówić serwer testowy u Nas np. 500FPS poczym przejść do konsoli i wpisać kilka raz co 5-6 sekund komendę stats. Otrzyma Pan wynik stabliności FPSów. Im wyższy tym lepszy. Zapisać sobie gdzieś w notatniku i wykonać to samo w 2 hostingu .
Pozdrawiam
@@Patrickx - cene możesz obliczyć w zakładce "zamów swój serwer". Jeśli natomiast tak bardzo będzie bolał Was ten kalkulator zostanie uruchomiony ponownie.
@edit2 Czas serwera poprawiony .
Przypominam, że został jeszcze jeden kod na zakup serwera -50% !
Napisano 08.05.2013 16:02
Test 2hPotem gdy wybieram wszystki i klikam oblicz cene pisze
Test 3hA po zakupie w panelu użytykownika
08-05-2013 (Wygasa za 4 h)
@@Patrickx - cene możesz obliczyć w zakładce "zamów swój serwer". Jeśli natomiast tak bardzo będzie bolał Was ten kalkulator zostanie uruchomiony ponownie.Wiem, lecz chodzi o ten na stronie głównej
Nowa wersja Tower Defense 0.2 Alpha | Inne Mody -> Nowości
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych