Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Inny

[Pomocy]Tabela serwerów

inny

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 BaxY15K

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:56
  • Lokalizacja:Jamajka
Offline

Napisano 24.04.2013 09:21

Siema wgrałem ten skrypt na serwer: http://amxx.pl/topic...ugiwana-ze-sql/
Założyłem nowa bazę podałem dane pisze: Pomyślnie aktualizowano plik config.php
i gdy klikam dalej wyskakuje mi taki error

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'csazalia_tabela'@'localhost' (using password: YES) in /home/csazalia/public_html/install.php on line 77

Źle podałeś dane!!
Jestem pewien że podałem dobre po za tym próbuje już chyba z 4 raz

 


  • +
  • -
  • -1

#2 kdn1337

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:50
  • GG:
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 24.04.2013 10:25

Zacznijmy od najprostszego.

Dodałeś w zdalnych połączeniach?


  • +
  • -
  • 0

#3 BaxY15K

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:56
  • Lokalizacja:Jamajka
Offline

Napisano 24.04.2013 11:03

tak


  • +
  • -
  • 0

#4 kdn1337

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:50
  • GG:
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 24.04.2013 11:07

Użytkownik bazy danych ma nadane wszystkie uprawnienia?


  • +
  • -
  • 0

#5 BaxY15K

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:56
  • Lokalizacja:Jamajka
Offline

Napisano 24.04.2013 11:10

taa ;]


  • +
  • -
  • 0

#6 kdn1337

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:50
  • GG:
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 24.04.2013 11:12

To spróbuj stworzyć od nowa użytkownika oraz bazę danych oraz wgraj to do innego katalogu.


  • +
  • -
  • 0

#7 BaxY15K

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:56
  • Lokalizacja:Jamajka
Offline

Napisano 24.04.2013 14:41

Nie pomogło. Dobra chce się jak najszybciej pozbyć tego skryptu żeby forum funkcjonowało tylko jak?? 


  • +
  • -
  • 0

#8 Rodzyn

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 140
Zaawansowany

  • Postów:560
  • GG:
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Bielawa
Offline

Napisano 24.04.2013 14:50

usuń plik "install.php" z głównego katalogu i tyle..

;)


  • +
  • -
  • 0

#9 SzalonyKrejzol

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:83
  • Lokalizacja:Nie Wiem Co To
Offline

Napisano 10.05.2013 01:32

Sprawdz czy wszytko w dobrym miejscu wpisales bo istnieje mozliwosc ze np wpisales nazwe uzytkownika tam gdzie powinno byc haslo.
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: inny

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych