Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 11.09.2013 14:25
Przepraszam że pisze tutaj, ale chciałbym jeszcze prosić o informacje w moim poście.
W sensie żeby wszystko wróciło do normy polecam wyczyść DNS'y komendą
ipconfig /flushdns
Przepraszam z góry za podwójny post, ale nie mogę edytować swoich wpisów
Napisano 30.11.2013 11:09
http://amxx.pl/kompi..._flashbangi.sma
Prawy górny róg --> Kompiluj - przenosi na stronę główną kompilatora i nie kompiluje sma na amxx
1:0 dla BeniaW odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.

Nie pomagam za darmo na pw.
Napisano 11.01.2014 14:21
Może to nie bezpośrednio związane z aktualizacją, ale przyciski 'Logowanie' i 'Rejestracja' na środku nad forum są trochę zamazane i nie ładnie wyglądają w stosunku do reszty buttonów.
Moja
sygnatura
ma
aż
sześć
linii.
Napisano 28.01.2014 19:20
Szkoda że już nie ma kto się zajmować forum, ale może ktoś zauważył że nie można wstawiać więcej niż jeden tag [code*] bo wstawia się jeden, a reszta jest ucinana.
Przykład chciałem to wkleić w tagach [code*] na forum http://amxx.pl/pastebin/99ax8pgyqy87/ ale wstawiał się tylko kod sprzed
--------
Na
--------
a reszta była ucięta
1:0 dla BeniaW odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.

Gość_21977_*
Napisano 28.01.2014 20:54
Znaczniki kodów, inne niż CODE, są uszkodzone i IPB to potwierdziło.
Póki co, używaj znacznika CODE, w przypadku PHP:
[code=php:0]Kod[/code] dla kodu PHP bez numerowania [code=php:n]Kod[/code] dla kodu PHP z numerowaniem od entej linii, gdzie n!=0, np. [code=php:1]Kod[/code] dla kodu numerowanego od 1. linii
Użytkownik Benio101 edytował ten post 28.01.2014 20:56
int.
Napisano 01.02.2014 19:18
Wiadomo kiedy to naprawią?
@topic nie przychodzą mi powiadomienia o odpowiedziach mimo że mam zaznaczone otrzymywanie natychmiastowe
@notatka dziwne bo kiedyś przychodziły mi normalnie wszystkie powiadomienia a teraz zauważyłem że tak nie jest

Napisano 13.02.2014 21:21
u mnie nie wchodzi generator klas oraz pobierz
Napisano 08.03.2014 22:41
Profil -> Reputacja -> wszędzie mam "Nie przyznano punktów reputacji za ten post" mimo, że znajdują się tam minusy i plusy.

Napisano 11.11.2014 22:24
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Nowa aktualizacja
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: aktualizacja, 3.4.4
CS:GO
Problem z aktualizacją publicznego serwera CS:GO zakupionego na hostingu.Napisany przez IniuQ, 20.09.2014 ![]() |
|
![]() |
|||
Nowość
Podział Dokumentacji i AMXX.pl APITesting is the future and the future starts with you Napisany przez 21977, 10.09.2013 ![]() |
|
![]() |
|||
Aktualizacja serweraNapisany przez mateuszhock, 25.02.2013 ![]() |
|
![]() |
|||
Brak wyboru broni w menu kontekstowymbłąd po aktualizacji steam Napisany przez [email protected], 15.02.2013 ![]() |
|
![]() |
|||
Uwaga
[LINUX] Aktualizacja HLDS, Metamoda i AMXX pod CS 1.6Lutowa aktualizacja Valve Napisany przez 21977, 15.02.2013 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych