←  Gotowe paczki AMXX

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

CoD Nowy
Call of Duty By PiroPOL Linux

• +
  • -
iprim - zdjęcie iprim 21.04.2013

Paczka naprawdę elegancka, z tym bugiem po 201lvlu to bug hp musisz ściągnąć plugin do tego albo wpisz w grze /reset i rozdaj na nowo punkty statystyk :)
Odpowiedz

Heineken - zdjęcie Heineken 29.04.2013

Thx :D

Odpowiedz

• +
  • -
K!ndeR - zdjęcie K!ndeR 30.04.2013

PiroPOL Kiedy bedzie paczka na windowsa? bo pisales ze bedzie :)

Odpowiedz

• +
  • -
Lorak - zdjęcie Lorak 06.05.2013

Witam pobralem Twoja paczke i zmienilem maxymalny lvl na 40001, i wraz ze wzrostem poziomu zaczal sie problem gdyz wszystkie klasy zarowno oryginalne jak i dodane bija po 8-10 dmg. klasy wylaczylem zostawilem jedna problem nie znikl, wylaczylem wszystkie perki rowniez problem nie znikl. Wylaczajac silnik dmg byl normalny czyt 30-40jak na zwyklym serverze tp.

w silniku zamienilem w publicu zastosuj atrybuty wytrzymalosc na armor z pierwszego lepszego poradnika i dmg automatycznie sie naprawil z tym ze wolalbym zostac przy statystyce wytrzymalosci dlatego tez prosilbym o pomoc w naprawie tej drobnostki.
Odpowiedz

• +
  • -
As@ssinek - zdjęcie As@ssinek 17.07.2013

Sam ją robiles czy to tylko twoja paczka ?

Odpowiedz

MokeN - zdjęcie MokeN 23.07.2013

Mam problem otóż w paczce jest wgrany plugin ,który wymusza friendly fire aby było włączone, ale ja chce na serwerze aby było wyłączone. W amxmodmenu ustawiałem aby ff było wyłączone ale co mape się włańcza samo. Czy mógły ktoś powiedziec jak to zrobić?
Odpowiedz

• +
  • -
kamilgol - zdjęcie kamilgol 04.11.2013

Moge jeszcze raz prosić o te poprawione klasy bo przy kompilacji wywala ten 1 error :(

Odpowiedz

• +
  • -
Dziobak? - zdjęcie Dziobak? 07.11.2013

Moge jeszcze raz prosić o te poprawione klasy bo przy kompilacji wywala ten 1 error :(

tu masz :

Aktualizacja:

Zostały poprawione klasy

Zrobiłem też identyczną paczkę tylko bez fakcji, większości frakcje nie są potrzebne (HUD nie najeżdża na siebie, wszystko czytelne :D)

Paczka 1# Poprawiona

http://www22.zippysh...33634/file.html

Paczka 1# Poprawiona Bez Frakcji

http://www22.zippysh...57532/file.html

Odpowiedz

• +
  • -
Bajera - zdjęcie Bajera 13.11.2013

LoadLibrary failed on ./cstrike/dlls/hl_i386.so: ./cstrike/dlls/hl_i386.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Host_Error: Couldn't get DLL API from ./cstrike/dlls/hl_i386.so!
FATAL ERROR (shutting down): Host_Error: Couldn't get DLL API from ./cstrike/dlls/hl_i386.so!

email debug.log to linux@valvesoftware.com
Wed Nov 13 17:42:57 CET 2013: Server restart in 10 seconds

O co z tym chodzi pomoże ktoś :X???

Odpowiedz

• +
  • -
milralze - zdjęcie milralze 15.11.2013

może wysłać mi #include <tutor>

Odpowiedz

xRx - zdjęcie xRx 16.11.2013

Dobra paczka ;)

+ dla Ciebie

Odpowiedz

• +
  • -
luqovsky - zdjęcie luqovsky 18.11.2013

Witam. Mam problem z dodaniem klas do swoich frakcji nowych nie takich jak tutaj i mógł by mi ktoś przerobić ten serwer aby frakcje były dopisywane do cod_frakcje.ini tak jak tutaj http://amxx.pl/topic...kcji-2-sposoby/ albo mógł bym wysłać komuś klasy i tam podać jakie mają być frakcje bo te klasy które są w tej paczce będą usunięte. Bardziej mi pasuje 1 sposób z cod_frakcje.ini bo potem łatwiej jest je dodawać 

Odpowiedz

• +
  • -
alus - zdjęcie alus 18.12.2013

nie dziala mi silnik, pomoze ktos kto mial problem ? ;)

Odpowiedz

faaza - zdjęcie faaza 17.01.2014

Nie moge dodać admina na serwer. Usunięte ; jak coś.

Odpowiedz

Heineken - zdjęcie Heineken 21.01.2014

Nie moge dodać admina na serwer. Usunięte ; jak coś.

Włącz usuwając przed nazwą pluhinu ";" ;admin.amxx

Znajduje się t ow congif/plugins.ini

Odpowiedz

• +
  • -
AdiIce - zdjęcie AdiIce 28.01.2014

Witam.

Poszukuję osoby, która pomoże mi ogarnąć tą paczkę. Mam wiele problemów z zainstalowaniem jej.
Pozdrawiam Adi Ice

Odpowiedz

Heineken - zdjęcie Heineken 29.01.2014

Witam.

Poszukuję osoby, która pomoże mi ogarnąć tą paczkę. Mam wiele problemów z zainstalowaniem jej.
Pozdrawiam Adi Ice

Problem rozwiązany na PW.

Odpowiedz

• +
  • -
glonek - zdjęcie glonek 06.02.2014

Witam.

Mam rozumieć paczka lvl 201? Posiada ktoś ja na swoim serwerze, nie ma błędów, padów serwera?

Jak usunąć frakcje?

Odpowiedz

Heineken - zdjęcie Heineken 06.02.2014

Witam.

Mam rozumieć paczka lvl 201? Posiada ktoś ja na swoim serwerze, nie ma błędów, padów serwera?

Jak usunąć frakcje?

1. Tak w paczce ustawiłem lv 201, ale możesz sobie ustawić dowolny w codmod.cfg

2.Paczka nie ma ani jednego błedu/bugu, przynajmniej nie za uwarzyłem (ciężko ci ją ściągnąć i zobaczyć?

3.Załóż nowy temat.

Odpowiedz

• +
  • -
glonek - zdjęcie glonek 06.02.2014

Witam.

Jak usunąć frakcje?

1. Tak w paczce ustawiłem lv 201, ale możesz sobie ustawić dowolny w codmod.cfg

2.Paczka nie ma ani jednego błedu/bugu, przynajmniej nie za uwarzyłem (ciężko ci ją ściągnąć i zobaczyć?

3.Załóż nowy temat.

Nie chce wrzucać paczki na serwer na którym grają ludzie i padnie.. Dlatego chcę opinii innych którzy mają tą paczkę na serwerze gdzie grają ludzie..

Nie rozumiem w jakim celu? Nie mogę uzyskać odpowiedzi w tym temacie?

Odpowiedz