Call of Duty By PiroPOL Linux
iprim
21.04.2013
Lorak
06.05.2013
w silniku zamienilem w publicu zastosuj atrybuty wytrzymalosc na armor z pierwszego lepszego poradnika i dmg automatycznie sie naprawil z tym ze wolalbym zostac przy statystyce wytrzymalosci dlatego tez prosilbym o pomoc w naprawie tej drobnostki.
MokeN
23.07.2013
kamilgol
04.11.2013
Moge jeszcze raz prosić o te poprawione klasy bo przy kompilacji wywala ten 1 error ![]()
Dziobak?
07.11.2013
Moge jeszcze raz prosić o te poprawione klasy bo przy kompilacji wywala ten 1 error
tu masz :
Aktualizacja:
Zostały poprawione klasy
Zrobiłem też identyczną paczkę tylko bez fakcji, większości frakcje nie są potrzebne (HUD nie najeżdża na siebie, wszystko czytelne
)
Paczka 1# Poprawiona
http://www22.zippysh...33634/file.html
Paczka 1# Poprawiona Bez Frakcji
Bajera
13.11.2013
LoadLibrary failed on ./cstrike/dlls/hl_i386.so: ./cstrike/dlls/hl_i386.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Host_Error: Couldn't get DLL API from ./cstrike/dlls/hl_i386.so!
FATAL ERROR (shutting down): Host_Error: Couldn't get DLL API from ./cstrike/dlls/hl_i386.so!
email debug.log to linux@valvesoftware.com
Wed Nov 13 17:42:57 CET 2013: Server restart in 10 seconds
O co z tym chodzi pomoże ktoś
???
luqovsky
18.11.2013
Witam. Mam problem z dodaniem klas do swoich frakcji nowych nie takich jak tutaj i mógł by mi ktoś przerobić ten serwer aby frakcje były dopisywane do cod_frakcje.ini tak jak tutaj http://amxx.pl/topic...kcji-2-sposoby/ albo mógł bym wysłać komuś klasy i tam podać jakie mają być frakcje bo te klasy które są w tej paczce będą usunięte. Bardziej mi pasuje 1 sposób z cod_frakcje.ini bo potem łatwiej jest je dodawać
Heineken
21.01.2014
Nie moge dodać admina na serwer. Usunięte ; jak coś.
Włącz usuwając przed nazwą pluhinu ";" ;admin.amxx
Znajduje się t ow congif/plugins.ini
AdiIce
28.01.2014
Witam.
Poszukuję osoby, która pomoże mi ogarnąć tą paczkę. Mam wiele problemów z zainstalowaniem jej.
Pozdrawiam Adi Ice
Heineken
29.01.2014
Witam.
Poszukuję osoby, która pomoże mi ogarnąć tą paczkę. Mam wiele problemów z zainstalowaniem jej.
Pozdrawiam Adi Ice
Problem rozwiązany na PW.
glonek
06.02.2014
Witam.
Mam rozumieć paczka lvl 201? Posiada ktoś ja na swoim serwerze, nie ma błędów, padów serwera?
Jak usunąć frakcje?
Heineken
06.02.2014
Witam.
Mam rozumieć paczka lvl 201? Posiada ktoś ja na swoim serwerze, nie ma błędów, padów serwera?
Jak usunąć frakcje?
1. Tak w paczce ustawiłem lv 201, ale możesz sobie ustawić dowolny w codmod.cfg
2.Paczka nie ma ani jednego błedu/bugu, przynajmniej nie za uwarzyłem (ciężko ci ją ściągnąć i zobaczyć?
3.Załóż nowy temat.
glonek
06.02.2014
Witam.
Jak usunąć frakcje?
1. Tak w paczce ustawiłem lv 201, ale możesz sobie ustawić dowolny w codmod.cfg
2.Paczka nie ma ani jednego błedu/bugu, przynajmniej nie za uwarzyłem (ciężko ci ją ściągnąć i zobaczyć?
3.Załóż nowy temat.
Nie chce wrzucać paczki na serwer na którym grają ludzie i padnie.. Dlatego chcę opinii innych którzy mają tą paczkę na serwerze gdzie grają ludzie..
Nie rozumiem w jakim celu? Nie mogę uzyskać odpowiedzi w tym temacie?