Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

PROBLEM


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
31 odpowiedzi w tym temacie

#21 feel

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 16.05.2008 20:36

nie ma.. jest tylko np folder CS Cstrike ... nie ma amxmodx/cstrike ;pp
  • +
  • -
  • 0

#22 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 16.05.2008 20:38

amxmodx/cstrike

:lol: :lol: :lol: :lol:

#23 feel

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 16.05.2008 20:41

hmm teraz jest inny problm...jakos wbilem (ustawilem w hlds na LAN) ktos wbil ... nie gral (byl afk) podchodze strzelam z bardzo bliska i za ch*** nie da sie trafic...w ogóle gi nie tykam

[ Dodano: 16-05-2008, 21:45 ]
tak samo jak wpisuje w konsoli amx_say asdhsakjdh to nic nie wyskakuje ... w ogóle zadne komendy z amx_
  • +
  • -
  • 0

#24 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 16.05.2008 20:46

amxmodx/cstrike

:lol: :lol: :lol: :lol:


porąbało mi sie z folderem config :P

hmm teraz jest inny problm...jakos wbilem (ustawilem w hlds na LAN) ktos wbil ... nie gral (byl afk) podchodze strzelam z bardzo bliska i za ch*** nie da sie trafic...w ogóle gi nie tykam


- moze strzelasz do typa w tym samym team ;d (friendlyfire 0)
- daj restart serwa bo moze amxx sie zaciął :)


Nie działa amxx?

- moze nie masz admina?
- albo w amxmodx/config i w amxx.cfg


amx_on
  • +
  • -
  • 0

#25 feel

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 16.05.2008 20:48

- moze strzelasz do typa w tym samym team ;d (friendlyfire 0)


Nie rób ze mnie takiego idioty;p

a teraz proszę odpowiec na to ;P tak samo jak wpisuje w konsoli amx_say asdhsakjdh to nic nie wyskakuje ... w ogóle zadne komendy z amx_

[ Dodano: 16-05-2008, 21:49 ]
amx mam wlaczony
  • +
  • -
  • 0

#26 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 16.05.2008 20:50

Powtarzam Dodales sobie admina???
  • +
  • -
  • 0

#27 feel

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 16.05.2008 20:51

Jak ? ;P

[ Dodano: 16-05-2008, 21:51 ]
ta samo jak zrobic po gdy wbijan na server pisze

gg headadmina xxxxx
head admin ****

itd ;/
  • +
  • -
  • 0

#28 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 16.05.2008 20:56

Jak ? ;P

[ Dodano: 16-05-2008, 21:51 ]
ta samo jak zrobic po gdy wbijan na server pisze

gg headadmina xxxxx
head admin ****

itd ;/


bo to wszystko dodane jest w tym amxx-ie....

amxmodx/config/user.ini ;>

Jezeli nie dziala powtarzam...



Odpuść se....
  • +
  • -
  • 0

#29 feel

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 16.05.2008 21:05

teraz gdy ustailem sobie adma i probuje wbiuc na serva pisze

Kicked : You Have No Entry To Server (mniejwwiecje)
  • +
  • -
  • 0

#30 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 17.05.2008 00:28

teraz gdy ustailem sobie adma i probuje wbiuc na serva pisze

Kicked : You Have No Entry To Server (mniejwwiecje)


wpisz w konsoli EXIT...

zle haslo podajesz ;>

setinfo _pw "hasło"



Zamknijcie temat....bo to chyba najdłuższy Prosty Problem...


Odpuść...... :wstud:
  • +
  • -
  • 0

#31 feel

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 17.05.2008 07:08

nie ma hasla na server !
  • +
  • -
  • 0

#32 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 17.05.2008 07:28

nie ma hasla na server !


mówie o haśle do admina....... nie znasz sie na amxx wiec ne rób serwa ;]

Koniec........
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych