Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

PROBLEM


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
31 odpowiedzi w tym temacie

#1 feel

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 16.05.2008 19:12

Problem... Gdy Zalozylem Server Przez HLDS Na Amxx By PrYcZa

DODALEM GO DO FAVOURITES

proboje wbic i pisze VALVE Validation Rejected (cos takiego) i nie moge wbic ;/ co z tym zrobic??
  • +
  • -
  • 0

#2 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 16.05.2008 19:37

użyj tego ^D^

Serio to dopisz w server.cfg

sv_lan 1


Powinno pomóc
  • +
  • -
  • 0

#3 feel

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 16.05.2008 19:59

mam to wpisane i dalej jest to samo
  • +
  • -
  • 0

#4 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 16.05.2008 20:15

feel, jak ma być to serwer na lan ustaw
sv_lan 0
a jak na neta
sv_lan 1


#5 feel

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 16.05.2008 20:18

jest na neta .. mam sv_lan 1 i nie da sie wejsc ;/ a chce miec na neta;/
  • +
  • -
  • 0

#6 baku

    [M]anchester[U]nited

  • Przyjaciel

Reputacja: 452
Wszechobecny

  • Postów:1054
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 16.05.2008 20:19

Jakiego masz patcha ?
  • +
  • -
  • 0

#7 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 16.05.2008 20:19

mam to wpisane i dalej jest to samo



i jeszcze mozna secure 0 ;]

moze masz secure 1 czyli tylko steam moze wejsc na twoj serwer..
  • +
  • -
  • 0

#8 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 16.05.2008 20:19

feel, pokaż serwer.cfg +jakie masz binarki?

#9 feel

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 16.05.2008 20:20

// This config file is executed on server startup.

// disable autoaim
sv_aim 0

// player bounding boxes (collisions, not clipping)
sv_clienttrace 3.5

// disable clients' ability to pause the server
pausable 0

// default server name. Change to "Bob's Server", etc.
// hostname "Half-Life"

// maximum client movement speed 
sv_maxspeed 270

// load ban files
exec listip.cfg
exec banned.cfg
sv_lan 1

Binarki??
  • +
  • -
  • 0

#10 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 16.05.2008 20:24

Biniarki???


oprogramowanie serwera?

Steam czy ns? itp...

Sprawdz secure "0"
  • +
  • -
  • 0

#11 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 16.05.2008 20:25

feel, to jest serwer NonSteam czy STEAM?

#12 feel

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 16.05.2008 20:25

non-steam
  • +
  • -
  • 0

#13 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 16.05.2008 20:26

feel, a masz binarki NS?

http://amxx.pl/viewtopic.php?t=19

#14 feel

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 16.05.2008 20:28

one sa tylko dla linuxa?
  • +
  • -
  • 0

#15 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 16.05.2008 20:28

mowie ci secure "0" ;>

masz steam'a?
  • +
  • -
  • 0

#16 feel

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 16.05.2008 20:29

nie mam steama... wpisalem secure 0 i nic ;/ dalej to samo ;/
  • +
  • -
  • 0

#17 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 16.05.2008 20:32

jak masz ns to moze wina patch'a ns




najlepiej wykup sobie prawdziwy serw i po sprawie ^^

Kur3k


Święta Racja xD xP
  • +
  • -
  • 0

#18 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 16.05.2008 20:32

feel, daruj sobie serwer na kompie.. kup sobie lepiej np. w
www.pukawka.pl

#19 feel

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 16.05.2008 20:33

nie mam kasy ;/

pomoze ktos w końcu :/

a ten sever.cfg mam otworzyc w Valve czy cstrike (folderze) ??
  • +
  • -
  • 0

#20 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 16.05.2008 20:34

nie mam kasy ;/

pomoze ktos w końcu :/

a ten sever.cfg mam otworzyc w Valve czy cstrike (folderze) ??


cstrike... :wstud:
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych