Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
BattleField2

Battlefield 2 : Rank Mod Web StatsStatystyki WWW dla Battlefield 2 : Rank Mod

battlefield2 misieq byczek www bf2 staty

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
74 odpowiedzi w tym temacie

#1 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 24.03.2013 22:13

*
Popularny

Battlefield 2 : Rank Mod Web Stats v1.1
by 758 & byCZUS

opis

Witajcie wink.png

Razem z byCZUS prezentujemy mam Web Staty dla BF2 Rank Mod smile.png

Podziękowania należą się też użytkownikowi góruś za pomoc tongue.png

screenshot

Strona Główna Statystyk
glowna.png

Informacje o Graczu i jego odznakach
widokgracz.png

Ogólny Opis Moda
informacje.png

Opis Statystyk #1
opis1.png

Opis Statystyk #2
opis2.png

Opis Statystyk #3
opis3.png


konfiguracja
Otwieramy plik config.php znajdujący się w folderze include
Pokaże nam się coś takiego

<?php
$host = 'host bazy danych';
$user = 'uzytkownik bazy danych';
$dbname = 'nazwa bazy danych';
$pass = 'haslo do owej bazy';
$tabela = 'bf2ranks';
?>


$host - Adres serwera MySQL
$user - Nazwa Użytkownika MySQL
$dbname - Nazwa Bazy MySQL
$pass - Hasło do owej Bazy

Otwieramy plik main.tpl znajdujący się w folderze templates oraz informacje.html, opis1.html, opis2.html, opis3.html znajdujące się w głownym katalogu i edytujemy
<li><a href="/"><i class="icon-globe"></i> Forum</a></li>

w miejscu
<a href="/">

wpisując swój adres forum, przykład
<li><a href="http://amxx.pl"><i class="icon-globe"></i> Forum</a></li>


Dodatkowa konfiguracja statów znajduję się w main.tpl znajdujący się w folderze templates a dokładnie tutaj
 <script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$('#staty').dataTable({
"sPaginationType": "bootstrap",
"oLanguage": {
"sLengthMenu": "Pokaż _MENU_ graczy"
},
"aaSorting": [[1,'desc']],
"aLengthMenu": [ 20, 50, 100 ],
"iDisplayLength": 20
});
} );
</script>

"aLengthMenu": [ 20, 50, 100 ] - opcje sortowania listy, 20 graczy, 50 graczy, 100 graczy na strone wink.png
"iDisplayLength": 20 - ilu graczy ma pokazywac po wejściu w statystyki
inne informacje

Staty są przystosowane pod wersję z 24 jak i 32 odznakiami, jeśli potrzebujecie konfigurację pod inne wersję proszę napisać w tym temacie to dodam smile.png

download
Wersja 24 Odznaki
Załączony plik  Battlefield 2 Rank Mod Web Stats (24).rar   325,76 KB  155 Ilość pobrań


Wersja 32 Odznaki
Załączony plik  Battlefield 2 Rank Mod Web Stats (32).rar   326 KB  268 Ilość pobrań


Wersja 48 Odznaki
Na Dniach Dodam...

Wersja 72 Odznaki
Na Dniach Dodam...


Użytkownik Misiaczek ;c edytował ten post 02.10.2014 08:49

  • +
  • -
  • 20

#2 Prizmo*

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:58
  • GG:
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Montville | New Jersey
Offline

Napisano 25.03.2013 00:04

No MisieQ dobra robota :)
w sumie w końcu sie za nia wziałes :P
Gratuluje ! :D

#3 L0rdS^P0l4K

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 116
Zaawansowany

  • Postów:197
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Denis
  • Lokalizacja:Tarnowskie Góry
Offline

Napisano 25.03.2013 11:14

Super sprawa, dlatego już daje +.
Mam tylko pytanko, czy będzie, albo czy już jest jakaś możliwość załadowania pliku vault do bazy? (chodzi o gotową bibliotekę)
  • +
  • -
  • 0

#4 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 25.03.2013 12:09

Super sprawa, dlatego już daje +.
Mam tylko pytanko, czy będzie, albo czy już jest jakaś możliwość załadowania pliku vault do bazy? (chodzi o gotową bibliotekę)


Chyba nie ma takiej możliwość, choć z tego co pamiętam był na forum gdzieś poradnik jak przenies dane z vault na sql
  • +
  • -
  • 0

#5 City

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:297
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Grybów
Offline

Napisano 25.03.2013 12:16

zrób pod tego moda jeszcze i będzie git :P
http://amxx.pl/topic...k-mod-pl-v151a/
  • +
  • -
  • 0
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

#6 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 25.03.2013 13:48

zrób pod tego moda jeszcze i będzie git :P
http://amxx.pl/topic...k-mod-pl-v151a/


dziś wieczorem postaram się pod tą wersję to przystosować ;)
  • +
  • -
  • 0

#7 nygas666

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:27
  • Lokalizacja:Nysa
Offline

Napisano 26.03.2013 13:50

Jakbyś zrobił pod 48 odznak to byłbym wdzięczny ;D
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika</p>

#8 adamus81

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:156
  • GG:
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 26.03.2013 22:48

Witam wrzuciłem na ftp dane do bazy poprawne a mam błąd

Juz działa ok.

Użytkownik adamus81 edytował ten post 26.03.2013 23:11

  • +
  • -
  • 0

#9 O'Zone

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 202
Profesjonalista

  • Postów:276
  • GG:
Offline

Napisano 26.03.2013 23:34

Dobra robota :-)

W sumie, to dosyć prosto jest przystosować ten skrypt do każdej wersji bf2, to może kilkanaście minut pracy.
  • +
  • -
  • 0
Pomogłem? Daj Dołączona grafika

#10 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 27.03.2013 00:27

Aktualizacja do wersji 1.1

Lista Zmian:
Nowa konfiguracja w main.tpl
Poprawiony plik index.php ponieważ był błąd w zapytaniu i nie działało tak jak powinno: MySQL(osobny serwer) <--> WWW (osobny serwer), nie zczytywało danych z bazy teraz już działa poprawnie przy MySQL(ten sam serwer) <--> WWW (ten sam serwer) działało poprawnie ;P
Dodałem wersje obsługującą 24 odznaki ;P


Co myślicie o kreatorze instalacji? Podgląd http://puu.sh/2oCdX

Użytkownik MisieQ edytował ten post 27.03.2013 01:14

  • +
  • -
  • 0

#11 O'Zone

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 202
Profesjonalista

  • Postów:276
  • GG:
Offline

Napisano 27.03.2013 21:12

Myślę, że kreator to dobra rzecz, bo na pewno ze statów będą korzystać też mniej zaawansowani użytkownicy i ułatwi to im nieco sprawę :D

Użytkownik O'Zone edytował ten post 27.03.2013 21:32

  • +
  • -
  • 0
Pomogłem? Daj Dołączona grafika

#12 nateq

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.03.2013 21:16

Chciałbym ponowić prośbę użyt. City o dodanie: http://amxx.pl/topic...k-mod-pl-v151a/

Z góry dziękuje :)
  • +
  • -
  • 1

#13 adamus81

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:156
  • GG:
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 28.03.2013 23:24

Dlaczego po wejsciu w danego gracza jest

line 36
 -


demo http://www.cs-fragma...=LECH adamus_81 w górnym lewym rogu??
  • +
  • -
  • 0

#14 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 29.03.2013 08:05

Dlaczego po wejsciu w danego gracza jest

line 36
 -


demo Statystyki Batleffield 2 Rank Mod górnym lewym rogu??


musiałeś coś źle wgrać: Statystyki Batleffield 2 Rank Mod zobacz sobie tutaj mi wszystko śmiga.... :P

sprawdź ten plik Załączony plik  index.php   3,86 KB  63 Ilość pobrań
czy na nim też masz taki błąd

Chciałbym ponowić prośbę użyt. City o dodanie: http://amxx.pl/topic...k-mod-pl-v151a/

Z góry dziękuje :)


Dziś to dodam :)
  • +
  • -
  • 0

#15 adamus81

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:156
  • GG:
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 29.03.2013 12:52


Dlaczego po wejsciu w danego gracza jest

line 36
 -


demo Statystyki Batleffield 2 Rank Mod górnym lewym rogu??


musiałeś coś źle wgrać: Statystyki Batleffield 2 Rank Mod zobacz sobie tutaj mi wszystko śmiga.... :P

sprawdź ten plik Załączony plik  index.php   3,86 KB  63 Ilość pobrań
czy na nim też masz taki błąd

Chciałbym ponowić prośbę użyt. City o dodanie: http://amxx.pl/topic...k-mod-pl-v151a/

Z góry dziękuje :)


Dziś to dodam :)


Wgrałem drugi raz i to samo juz nie wiem co jest nie tak??
  • +
  • -
  • 1

#16 adamus81

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:156
  • GG:
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 29.03.2013 16:05

Zmieniłem nazwe i została kreska hmmm? http://www.cs-fragma...=LECH adamus_81
  • +
  • -
  • 0

#17 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 29.03.2013 22:38

Poprawione staty, jak i wersje 72 odznaki dodam jutro z powodu problemów z pc;p
  • +
  • -
  • 0

#18 machond

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Krosno
Offline

Napisano 31.03.2013 23:25

Czekamy na kolejne wersje - przydałoby się pod te: odznaki 007
  • +
  • -
  • 0

#19 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 03.04.2013 15:31

Jeśli ktoś kto posiada 72 odznaki, byłby mi w stanie urzyczyć zrzut bazy danych z wersji 72 odznaki to staty by szybciej pojawiły sie na świecie :)
  • +
  • -
  • 0

#20 adamus81

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:156
  • GG:
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 03.04.2013 20:38

Mam pytanie dlaczego w moich statystykach nie pokazuje mi Miejsca??
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: battlefield2, misieq, byczek, www, bf2, staty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych