←  Dyskusje/Pomysły/Pytania

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Zombie Plague 4.3
plugin dzięki któremu jak zginie zombie do...

• +
  • -
kamper12 - zdjęcie kamper12 28.02.2013

Witam szukam pluginu który daje ap zombie jak zginie może wydać wam się to trochę głupie ale mam problem z tym że zombie nie wbijają do kamp a na serwerze nie mam banku i szybkie bicie ap wiec to jest dobry pomysł by dodać coś takiego myślę że pomoże
proszę podanie takiego pluginu albo jak takiego nie ma to czy jest osoba która umiała by coś takiego zrobić
dzięki z góry
Odpowiedz

• +
  • -
Ossal - zdjęcie Ossal 18.04.2013

Kolego pomyśl zanim coś napiszesz, sama nazwa pluginu mówi że nie o to mu chodziło!

Kamper już napisałem taki plugin, trzeba było poszukać na forum :) Plugin jest zrobiony tak żeby nie mozna sobie było nabijać ap, gracz który zostaje zabity musi być zabity przez kogoś kto żyje i nie może być to on sam :)

cvar:

zp_apzasmierc 1 // ilość ap, które dostanie zombie za zginięcie

Pozdrawiam

Załączone pliki

Odpowiedz

• +
  • -
Misiaczek ;c - zdjęcie Misiaczek ;c 18.04.2013

Chodzi o to ?

http://amxx.pl/topic...on-kill-reward/

Kolego pomyśl zanim coś napiszesz, sama nazwa pluginu mówi że nie o to mu chodziło!

Kamper już napisałem taki plugin, trzeba było poszukać na forum :) Plugin jest zrobiony tak żeby nie mozna sobie było nabijać ap, gracz który zostaje zabity musi być zabity przez kogoś kto żyje i nie może być to on sam :)
cvar:

zp_apzasmierc 1 // ilość ap, które dostanie zombie za zginięcie
Pozdrawiam

Może ty pomyśl troche nim coś napiszesz...

Witam szukam pluginu który daje ap zombie jak zginie

Jak widać pogrubiłem ci najważniejsze słowa autora tematu, chce AP tylko dla Zombie jak zginą...

Spoiler
Odpowiedz

• +
  • -
Ossal - zdjęcie Ossal 18.04.2013

Powinieneś chyba warna wyłapać kolego za to... Pobierz sobie to co wstawiłem i potem komentuj, to co napisałeś to to samo co ja tylko z użyciem "ham". Plus zajżyj sobie tu Uzywajcie mózgu ludzie! Pozdrawiam

Odpowiedz