Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Po dodaniu awansów klas da się zabić przeciwnika tylko HS

cod nowy

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Niggalke

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 23.02.2013 04:35

Siema,
No to w zasadzie wszystko, co mogłem opisać opisałem w tytule tematu.
Dodam jeszcze, że korzystam ze sposobu pierwszego dodawania frakcji stąd : http://amxx.pl/topic...kcji-2-sposoby/
A dzisiaj stwierdziłem, że urozmaicę trochę serwer i dodam awanse ( http://amxx.pl/topic...63-awanse-klas/ ) , lecz podczas prób okazało się, że da się zabić tylko headshotem, dodam, że problem na pewno tkwi w silniku cod'a, ponieważ, gdy sprawdzałem metodą prób i błędów w czym leży problem to wyłączyłem silnik i wszystko działało bez problemu.
Próbowałem przy tym dodawać frakcje innymi sposobami (tj. sposobem nr II z w/w tematu i sposobem cypisa).
Same awanse działały jak należy, tylko nurtuje mnie to, dlaczego pojawił się ten problem.
Dodaje tutaj plik .sma, mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto będzie mi w stanie pomóc.

@edit:

Bez awansów działało jak należy, może to w tym tkwi problem.

Załączone pliki


Użytkownik Niggalke edytował ten post 23.02.2013 04:36

  • +
  • -
  • 0

#2 Vasto_Lorde

    Cham

  • Power User

Reputacja: 252
Wszechwidzący

  • Postów:620
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Maćko
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 24.02.2013 19:29

Zapewne jaka klasa jest źle napisana. Lub perk. Wyłączając silnik automatycznie je wyłączyłeś. Jeśli dodałeś awanse i po nich pojawił się problem, to znaczy że to któraś z klas została źle napisana. Wyłączaj poszczególne klasy i ich awanse aż w końcu wyłapiesz który plugin buguje. Wtedy daj tu jego sma.
  • +
  • -
  • 1

#3 Niggalke

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 01.03.2013 18:49

Zapomniałem wspomnieć o tym w moim pierwszym poscie, że już to zrobilem, wyłączałem klasy do których się awansuje pojedynczo, na koniec wyłączyłem je wszystkie na raz, lecz problem dalej nie zniknął, czyli z klasami jest wszystko ok. Dopiero po wyłączeniu silnika wszystko działało normalnie, więc usunąłem awanse z silnika i do tej pory bez awansów działa jak należy. Sęk w tym, że bardzo zależy mi na tym, żeby te awanse śmigały :)
  • +
  • -
  • 0

#4 Heineken

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 58
Pomocny

  • Postów:223
  • GG:
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Kołobrzegu
Offline

Napisano 01.03.2013 23:36

Daj sma silnika.
Powiedź co mam ci w nim dodać i będzie all działało ;D

#5 Niggalke

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 03.03.2013 14:02

@up

.sma silnika (tego z problemem) masz w moim pierwszym poście.
Tutaj wrzucam Ci ten, którego aktualnie używam. Opis tego, co chciałem dodać (czyli awansów) masz również w pierwszym poście.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#6 Heineken

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 58
Pomocny

  • Postów:223
  • GG:
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Kołobrzegu
Offline

Napisano 03.03.2013 14:41

Łap powinno działać.

Ps. Zrobiłem ci to na silniku z poprawionym zapisem na nvault.

Załączone pliki







Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych