←  Pytania do firm

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Zabijaka Czy MojeSerwery

Heineken's Photo Heineken 19.02.2013

Witam,
Mam do was pytanie jaką serwerownie mam wybrać Moje Serwery czy Zabijake?
Będzie to serwer pod CodMod'a wgrane modele broni + kilka pobocznych więc co mam wybrać

Zabijake Za:

32 sloty
Kraków
Publiczny
Na 30 dni
TICK500 PB2

Będę płacił 56zł

Moje Serwery Za:

32 sloty
Gdańsk
Publiczny
Na 30 dni
500 FPS

Będę płacił 55,80zł

Więc co mam wybrać?
A i jeszcze jedno o co chodzi z tym TICK500 PB2 to są fps czy jak? PB2 czym się różni od PB3.
Z góry dzięki.

• +
  • -
Jak się nazwać's Photo Jak się nazwać 19.02.2013

Mam do was pytanie jaką serwerownie mam wybrać Moje Serwery czy Zabijake?

Żadną, bo żadna z podanych firm nie jest serwerownią.

• +
  • -
Allen.exe?!'s Photo Allen.exe?! 19.02.2013

@up to akurat prawda to są Hostingi ;D

Ogólnie zabijaka lepsza moim zdaniem .:)

Heineken's Photo Heineken 19.02.2013

przejęzyczyłem się :D

A może polecicie jakieś inne firmy hostingowe w podobnych cenach?
Edited by Heineken, 19.02.2013 13:56.

• +
  • -
Allen.exe?!'s Photo Allen.exe?! 20.02.2013

Pukawka.pl
netshoot.pl

Heineken's Photo Heineken 20.02.2013

Pukawka jest za droga ceny z CZEGO?! O.o

SerwerHost.pl's Photo SerwerHost.pl 20.02.2013

przejęzyczyłem się :D

A może polecicie jakieś inne firmy hostingowe w podobnych cenach?

Zapraszam do zapoznania się z ofertą SerwerHost.pl. Do każdego zamówionego serwera dodajemy serwer FD / HLTV / bazę MySQL / Serwer Ventrillo oraz 11 slotowy serwer wybranej gry. Dodatkowo informujemy, iż jest możliwość ustalenia ceny indywidualnej / rabatu po kontakcie z Bokiem.

Zapraszam do sprawdzenia jakości na grywalnym serwerze: 153.19.129.17:27090. Jeśli sama gra na serwerze Panu nie wystarcza, proszę skorzystać z opcji zamówienia serwera testowego po przez panel obsługi serwerów.

Przydatne Linki:
Dlaczego My?
Cennik

Chemik's Photo Chemik 20.02.2013

Serwerhost niepolecam kontakt słaby, napisałem maila pytając niepamietam juz o co, potem kolejnego i nastepnego i do tej pory na zadnego nie dostalem odpowiedzi! Moze serwer dobrej jakosci, ale obsluga fatalna!!!!

Mojeserwery bardzo polecam! mam tam 2 serwery! Jeden 23 slot 500 fps lokalizacja Zywiec oraz 12 slot 300 fps Zywiec. Ten pierwszy mam w sygnie mozecie sprawdzic sobie, ping ja mam 20-30 przy necie 2 mb/s ! Pomoc w max 1 h. Dostępność 24/7, profesjonalny support, rewelacyjny, pomocny support! Mam tam serwry od 7 meisiecy! Za to, ze przedluzylem o kolejne miesiace dostałem sloty! Fast Dwonload jest wgrany automatyczny, czyli nie musisz na oddzielny serwer wgrywac plikow, co oszczedza sporo czasu! Gorąco polecam, jako gracz cs`a od 5 lat oraz posiadacz serwerow od 1 roku :)

PS Serwer ma 3k rank gt, a mial 2k, wiec z lagami by tak nie poszlo! Zero bugow crashy, jesli jest problem techniczny to od razu naprawia i dadza gratis dodatkowe dni najmu!

A co do zabijaki to jak tam cos sie spierdzieli to naprawy trwaja po tydzien, ale hosting fajny :)

Heineken's Photo Heineken 20.02.2013

Chemik dzięki za odp.
Napisałem do moje serwey czy jakiś rabacik do kupionego serwera by dało rade załatwić. Odpowiedź w 10 min otrzymałem i pozytywną.
Za serwer o wartości ok.60zł dostane rabatu 20zł :D :crazy: Wezme na próbę :D

Edit@@@

Grałem chyba kiedyś na twoich serwerach :D
Edited by Heineken, 20.02.2013 23:28.

SerwerHost.pl's Photo SerwerHost.pl 21.02.2013

Serwerhost niepolecam kontakt słaby, napisałem maila pytając niepamietam juz o co, potem kolejnego i nastepnego i do tej pory na zadnego nie dostalem odpowiedzi! Moze serwer dobrej jakosci, ale obsluga fatalna!!!!

Mojeserwery bardzo polecam! mam tam 2 serwery! Jeden 23 slot 500 fps lokalizacja Zywiec oraz 12 slot 300 fps Zywiec. Ten pierwszy mam w sygnie mozecie sprawdzic sobie, ping ja mam 20-30 przy necie 2 mb/s ! Pomoc w max 1 h. Dostępność 24/7, profesjonalny support, rewelacyjny, pomocny support! Mam tam serwry od 7 meisiecy! Za to, ze przedluzylem o kolejne miesiace dostałem sloty! Fast Dwonload jest wgrany automatyczny, czyli nie musisz na oddzielny serwer wgrywac plikow, co oszczedza sporo czasu! Gorąco polecam, jako gracz cs`a od 5 lat oraz posiadacz serwerow od 1 roku :)

PS Serwer ma 3k rank gt, a mial 2k, wiec z lagami by tak nie poszlo! Zero bugow crashy, jesli jest problem techniczny to od razu naprawia i dadza gratis dodatkowe dni najmu!

A co do zabijaki to jak tam cos sie spierdzieli to naprawy trwaja po tydzien, ale hosting fajny :)

Nie odpowiadamy na oferty na temat sponsoringu od słabych sieci czy klanów, dostajemy ich codziennie setki nie jesteśmy wstanie odpisać wszystkim sieciom...
Na każde zgłoszenie odpowiadamy z reguły w ciągu trzech godzin, jeśli nie dostał Pan wiadomości należy sprawdzić spam, to nie boli.