Prosba o klase VooDoo[KlasaKoxa]
Slonecznik
13.02.2013
VooDoo[KlasaKoxa] Inteligencja:10 Zdrowie:30 Wytrzymalosc:20 Kondycja:80 Opis:Ma 3 skoki,jest szybki.Podczas kucania z nozem widocznosc spada do 15.Posiada Famasa i +10 DMG z niego,Scout i 1/2 z niego,Deagl oraz HE.
proszę o zrobienie
proszę zrob ktos ta klase. Jeszcze nikt mi nie pomogl
proszę o pomoc!
proszę o zrobienie

proszę zrob ktos ta klase. Jeszcze nikt mi nie pomogl

play12
13.02.2013
Sprawdz :
#include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <codmod> #include <hamsandwich> #include <fun> #define DMG_BULLET (1<<1) new const nazwa[] = "VooDoo[KlasaKoxa] "; new const opis[] = "Posiada Famasa i +10 DMG z niego,Scout i 1/2 z niego,Deagl oraz HE. "; new const bronie = (1<<CSW_SCOUT)|(1<<CSW_HEGRENADE)|(1<<CSW_FAMAS)|(1<<CSW_DEAGLE); new const zdrowie = 30; new const kondycja = 80; new const inteligencja = 10; new const wytrzymalosc = 20; new ma_klase[33]; public plugin_init() { register_plugin(nazwa, "1.0", "Play"); cod_register_class(nazwa, opis, bronie, zdrowie, kondycja, inteligencja, wytrzymalosc); RegisterHam(Ham_TakeDamage, "player", "TakeDamage"); } public cod_class_enabled(id) { give_item(id, "weapon_hegrenade"); } public TakeDamage(this, idinflictor, idattacker, Float:damage, damagebits) { if(!is_user_connected(idattacker)) return HAM_IGNORED; if(!ma_klase[idattacker]) return HAM_IGNORED; if(damagebits & DMG_BULLET) { new weapon = get_user_weapon(idattacker); if(weapon == CSW_SCOUT && damage > 20.0 && random_num(1,2) == 1) cod_inflict_damage(idattacker, this, float(get_user_health(this))-damage+1.0, 0.0, idinflictor, damagebits); if(get_user_team(this) != get_user_team(idattacker) && get_user_weapon(idattacker) == CSW_FAMAS && damagebits & DMG_BULLET) cod_inflict_damage(idattacker, this, 10.0, 0.0, idinflictor, damagebits); } return HAM_IGNORED; }
play12
13.02.2013
Proszę linka : http://amxx.pl/kompilator/
Tu wklejasz ten kod co ci podalem tam wyżej wpisujesz nazwe klasy czyli : codclass_VooDoo[KlasaKoxa] i klikasz kompiluj i pobierasz
Tu wklejasz ten kod co ci podalem tam wyżej wpisujesz nazwe klasy czyli : codclass_VooDoo[KlasaKoxa] i klikasz kompiluj i pobierasz

Slonecznik
13.02.2013
Moglibyscie mi zrobic amxx ja nie czaje za bardzo. Zrobcie to proszę ja nie czaje !

play12
13.02.2013
Czegoś się musisz nauczyć to jest bardzo proste nawet kolo który by to 1 raz na oczy zobaczył to by to zrobił człowieku jak ty takich rzeczy nie umiesz to nie polecam ci się brać za cody czy tam robienie własnej sieci bo wykupisz na 1miech na hostingu za 20zl masz 17slotow i po 1miechu padnie bo nikt nie będzie grał.
Ps. Każdy nic nigdy nie umiał dlatego musisz dążyć do celu aby się nauczyć pokombinuj a dojdziesz jest poradnik co do kompilatora.
Ps. Każdy nic nigdy nie umiał dlatego musisz dążyć do celu aby się nauczyć pokombinuj a dojdziesz jest poradnik co do kompilatora.
Play 4FuN
13.02.2013
Wersja naprawiona, w wersji play12 nie działało by: 1/2 ze scouta i +10 dmg
codclass_VooDoo.sma 1,41 KB
23 Ilość pobrań

play12
13.02.2013
Wersja naprawiona, w wersji play12 nie działało by: 1/2 ze scouta i +10 dmg
codclass_VooDoo.sma 1,41 KB 23 Ilość pobrań
Tak ładnie sobie wymyśliłeś tylko ja tą klase sprawdzałem u siebie na serwerze i działało wszystko gadasz głupoty i tyle.
Play 4FuN
13.02.2013
@play12
U Ciebie brakowało zmiennej true/false w ma_klase, przez to nie działało to +dmg i 1/2 albo miała je każda klasa i nie wiem po co dodałeś sprawdzenie czy dmg jest większe od 20 w 1/2 ze scouta
@Slonecznik
sma i amxx masz w moim wcześniejszym poście
U Ciebie brakowało zmiennej true/false w ma_klase, przez to nie działało to +dmg i 1/2 albo miała je każda klasa i nie wiem po co dodałeś sprawdzenie czy dmg jest większe od 20 w 1/2 ze scouta

public cod_class_enabled(id)
{
ma_klase[id] = true;
give_item(id, "weapon_hegrenade");
}
public cod_class_disabled(id)
ma_klase[id] = false;
@Slonecznik
sma i amxx masz w moim wcześniejszym poście
Slonecznik
13.02.2013
dzięki 
Ej no! Na tej klasie nie ma 3 skokow, jest widzialny na kosie na kucaka! proszę zrob ktos raz a dobrze!

Ej no! Na tej klasie nie ma 3 skokow, jest widzialny na kosie na kucaka! proszę zrob ktos raz a dobrze!
Slonecznik
15.02.2013
Ej ta klasa nie dziala nie ma 3 skokow i widzialny jest na kucaka mzoe ktos to zrobic i dac tej klasie FLAGE F? proszę o pomoc.