I. Opis Zombie Plague mod jest podobny do innych zombie modow jednak wprowadza sporo swiezosci do gry. W najnowszej odslonie Zombie Plague mozemy do kazdej klasy Zombei przypisac osobny model ! •Nowe rodzaje rozgrywki: Nemesis, Survivor, Multiple Infection, Swarm Mode •6 Roznych klas zombie •Paczki ammo za ktore mozna kupic extra itemy •Nowe granaty:Podpalajacy, zamrazajacy, flara •Mod Deathmatch •Komendy admina (mozliwosc uzycia dzięki menu) •Specjalne efekty GFX z HL Engine •Mozliwosc podmiany modeli, dzwiekow II. Klasy Zombie •Clasic - Zbalansowany •Raptor - Szybciej biega •Poison - Wyzej skacze •Fat - Wiecej HP •Lech - x3 HP za infekcje •Rage - Radioaktywny: Wiecej HP, wyzej skacze, swieci sie na zielonoRodzaje rozgrywki - OK
6 różnych klas zombie - NIE
-Chciałabym jedną klase zombie.
-Początkowe życie 2800HP
-speed początkowy 20% szybszy od standardu
-za każdy dead zombie (deathmatch) +400hp i +2x szybszyspeed
-1ap za każde zarażenie
-siła ataku tzn. te całe zarażenia 200HP da się tak?

-siła odpychu zm z broni:
shotgun i pompa tu bym chciała, żeby była 50% większy odpych od pozostałych broni
reszta broni tak, żeby mmm... zombie wchodzące do kampy miało trudności, i żeby mniejszy opór był gdy zaczną skakać. Wiecie o co mi chodzi?

Pierwsze zombie
-5600HP
-speed 30% szybszy od standardowego
-longjump dosyć daleki;d
-1ap za zarażenie
-siła ataku 250HP
reszta taka sama
Nemesis
-50K HP
-longjump x3 może nawet być
-wiadomo dead za hitem
-5ap za zabicie humana
speed 30% szybszy od standardu
-odpych broni 20% żeby nie było za łatwo

Survivor
-7000 HP
-speed 30% szybszy od standardu
Nie wiem w sumie co do survka jeszcze dodac. Co tam chcecie ;d
Ogólnie to ustawić żeby na koniec wygranej rundy humanów dla każdego 10ap tak samo do zombiaków - wygrana runda 10ap.
Do tego chciałabym jeszcze podmiane modeli, linki do nich wstawie jutro bo dzisiaj już nie ogarniam

Z góry dzięki ze fatyge!

I zapomniałam dodać, żeby usunąć komendy admina z menu. Amxx w szczególności wystarczy

Użytkownik Daria edytował ten post 07.02.2013 00:55