Witam.
Mam problem gdyż gdy instaluje obojetnie jakie golden ak czy golden deagle to owszem maja zmieniony model, kule są złote ale DMG jest takie same jak zwykł kałach czy deagle. Naprawdę nie wiem co robić cvary dopisałem, modele są, można je kupić w sklepie, nic nie zmieniałem w dmg i ***** !! No naprawdę nie mam pojęcia jak to rozwiązać-.-. Pomoże mi ktoś ?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

[ZP 4.3] Golden AK ma takie same DMG jak zwykłe AK-47tylko ma zmienony model i pociski sa złote.
Temat rozp. 2stronny, 04.02.2013 16:11
zombie plague 4.3 problem zombiemod
1 odpowiedź w tym temacie
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: zombie plague 4.3, problem zombiemod
Zombie Plague 4.3
Naprawa Minigun dla nemesisaMinigun na ziemi Napisany przez MrZohan, 16.03.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
Zombie Plague 4.3
Przywrócenie Bonusu za level: Szybkość Ruchulevel_system Napisany przez MrZohan, 12.07.2022 ![]() |
|
![]() |
||
Zombie Plague 4.3
Problem przy kompilacjiszalony zm Napisany przez MrZohan, 29.06.2022 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
Zombie Plague 4.3
Problem przy kompilacjiulepszony szalony zombi Napisany przez MrZohan, 29.06.2022 ![]() |
|
![]() |
||
Zombie Plague 4.3
Przywrócenie celownikacelownik Napisany przez MrZohan, 22.06.2022 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych